Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Kvik katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Kvik, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kvik erbjuder kök, badrum och garderober i dansk design till överraskande låga priser.

Lär känna Kvik

Kvik erbjuder kök, badrum och garderober i dansk design till överraskande låga priser. Att köpa ett skåp är inte detsamma som att köpa ett par skor. Det är ganska svårt att byta om du inte skulle gilla det. Så för att säkerställa optimal planering och inspiration har Kvik utvecklat Kvik DesignZone där du möter deras vänliga experter. 

Du har precis köpt ett nytt kök och du vill gärna börja använda det. Men de heter ju Kvik av en anledning. Kvik kan leverera många av sina kök inom två veckor. Till glädje för dig. De flesta kök ser bra ut i inredningstidsningarna, men i den verkliga världen finns hem, liksom människor, i många olika storlekar. Tack vare deras lokala verkstäder kan de anpassa sina kökslösningar så att de passar de flesta. De gör allt de kan för att hålla låga priser. Kvik har vardagliga öppettider och finns på platser så som Jönköping, Borås och Gävle. På hemsidan finns hela deras sortiment och här kan du även finna erbjudanden och kampanjer.

Kviks bakgrund

1983 grundade Knud Boel Troelsen köksföretaget Kvik mitt på Jylland.

Kvik tänker på miljön

Kvik är ett ambitiöst företag gällande allt de gör. De utvecklas ständigt för att leverera deras mission om att ge dig dansk design i hög kvalitet till överraskande låga priser. I vårt hållbarhetsarbete arbetar de på samma sätt. De är snabbrörliga för att lära sig mer och bli bättre, med målet att vara koldioxidneutrala år 2022 och därifrån fortsätta att bli ännu bättre. 

 
De initiativ och förändringar som vi hittills har genomfört har redan minskat deras koldioxidutsläpp med mer än 60%. Härifrån fortsätter de utvecklas och bli ännu bättre, för att se till att deras kök är designade och producerade med omtanke om kommande generationer.