Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kvik.

Letar du efter de bästa Kvik-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kvik-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kvik eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kvik och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren JYSK "Business to Business katalog" giltig från från 1/10 till till 31/1.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Kvik, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kvik erbjuder kök, badrum och garderober i dansk design till överraskande låga priser.

Lär känna Kvik

Kvik erbjuder kök, badrum och garderober i dansk design till överraskande låga priser. Att köpa ett skåp är inte detsamma som att köpa ett par skor. Det är ganska svårt att byta om du inte skulle gilla det. Så för att säkerställa optimal planering och inspiration har Kvik utvecklat Kvik DesignZone där du möter deras vänliga experter. 

Du har precis köpt ett nytt kök och du vill gärna börja använda det. Men de heter ju Kvik av en anledning. Kvik kan leverera många av sina kök inom två veckor. Till glädje för dig. De flesta kök ser bra ut i inredningstidsningarna, men i den verkliga världen finns hem, liksom människor, i många olika storlekar. Tack vare deras lokala verkstäder kan de anpassa sina kökslösningar så att de passar de flesta. De gör allt de kan för att hålla låga priser. Kvik har vardagliga öppettider och finns på platser så som Jönköping, Borås och Gävle. På hemsidan finns hela deras sortiment och här kan du även finna erbjudanden och kampanjer.

Kviks bakgrund

1983 grundade Knud Boel Troelsen köksföretaget Kvik mitt på Jylland.

Kvik tänker på miljön

Kvik är ett ambitiöst företag gällande allt de gör. De utvecklas ständigt för att leverera deras mission om att ge dig dansk design i hög kvalitet till överraskande låga priser. I vårt hållbarhetsarbete arbetar de på samma sätt. De är snabbrörliga för att lära sig mer och bli bättre, med målet att vara koldioxidneutrala år 2022 och därifrån fortsätta att bli ännu bättre. 

 
De initiativ och förändringar som vi hittills har genomfört har redan minskat deras koldioxidutsläpp med mer än 60%. Härifrån fortsätter de utvecklas och bli ännu bättre, för att se till att deras kök är designade och producerade med omtanke om kommande generationer.