Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kvänum.

Letar du efter de bästa Kvänum-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kvänum-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kvänum eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kvänum och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren IKEA "IKEA reklamblad" giltig från från 20/2 till till 29/2.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Kvänum, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kvänum säljer förvaring inom kök och bad

Lär känna Kvänum

Kvänums filosofi är enkel. Det enda som duger är äkta vara, form och funktion i skön förening. De vänder sig till den medvetna kunden. Det är inget att hymla med – de vill vara bäst på kök, bad och förvaring. Hos Kvänum skulle den brittiske diktaren och dandyn känt sig som hemma – fick han välja hade Oscar Wilde kommit ut ur en garderob från Kvänum. 

Kvänum ligger på den västgötska slätten, mitt i landskapet. De arbetar nästan uteslutande med naturmaterial – trä, skinn, ull, bomull. Deras formspråk har utvecklats i samspel, i samtal med naturen. De har naturen att tacka för mycket och vet att de måste vara rädda om miljön. Deras kök och inredningar finns i franska slott och orientaliska palats, i Londons Shoreditch och på New Yorks Manhattan, bland danska sanddyner och i svenska talldungar.

All försäljning sker online via hemsidan kvanum.com, där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Kvänums bakgrund

Ända sedan Gustav Johansson grundade företaget 1923 har de levererat inredningar som präglas av upplevelse och känsla för medvetna kunder. Det har idag gjort dem till Skandinaviens ledande tillverkare av kvalitetsinredningar.