Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kvänum.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Kvänum katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Intressant att veta om Kvänum ...

Kvänum säljer förvaring inom kök och bad

Lär känna Kvänum

Kvänums filosofi är enkel. Det enda som duger är äkta vara, form och funktion i skön förening. De vänder sig till den medvetna kunden. Det är inget att hymla med – de vill vara bäst på kök, bad och förvaring. Hos Kvänum skulle den brittiske diktaren och dandyn känt sig som hemma – fick han välja hade Oscar Wilde kommit ut ur en garderob från Kvänum. 

Kvänum ligger på den västgötska slätten, mitt i landskapet. De arbetar nästan uteslutande med naturmaterial – trä, skinn, ull, bomull. Deras formspråk har utvecklats i samspel, i samtal med naturen. De har naturen att tacka för mycket och vet att de måste vara rädda om miljön. Deras kök och inredningar finns i franska slott och orientaliska palats, i Londons Shoreditch och på New Yorks Manhattan, bland danska sanddyner och i svenska talldungar.

All försäljning sker online via hemsidan kvanum.com, där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Kvänums bakgrund

Ända sedan Gustav Johansson grundade företaget 1923 har de levererat inredningar som präglas av upplevelse och känsla för medvetna kunder. Det har idag gjort dem till Skandinaviens ledande tillverkare av kvalitetsinredningar.