Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kungsmöbler.

Letar du efter de bästa Kungsmöbler-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kungsmöbler-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kungsmöbler eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kungsmöbler och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Lär & Lek "Lär & Lek giveaway ." giltig från från 1/2 till till 4/4.

Hitta Kungsmöbler kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Kungsmöbler, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kungsmöbler är en kedja som säljer möbler för alla rum

Lär känna Kungsmöbler

Kungsmöbler köper direkt från leverantörerna och jobbar utan mellanhänder, därför kan de hålla mycket konkurrenskraftiga priser och detta är till kundens fördel. De har ett stort lager och kan därför erbjuda korta leveranstider. Deras sortiment består av soffgrupper i både skinn och tyg, mattor, bäddsoffor, divansoffor, hörnsoffor, köks och matsalsmöbler i olika träslag, stort urval av sovrumsmöbler, samt mattor, lampor och presentartiklar.

De  jobbar med spännande och udda varor från hela världen. Genom att erbjuda ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av tidsenliga möbler och inredningslösningar vill de inspirera dig som kund.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Jönköping. På hemsidan kungsmobler.se kan du dock finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lär känna Kungsmöbler

Kungsmöbler är en familjeägd möbelhus sedan 1989 med inriktning på möbler, soffor, mattor, fåtöljer, matgrupper, sängar, trädgårdsgrupper och inredningsdetaljer med mera. De har valt att alltid ha bästa pris på sina varor. För att du skall känna dig trygg i ditt köp hos Kungsmöbler lämnar de till och med Prisgaranti.