Hitta Kungsmöbler i Din stad

Intressant att veta om Kungsmöbler ...

Kungsmöbler är en kedja som säljer möbler för alla rum

Lär känna Kungsmöbler

Kungsmöbler köper direkt från leverantörerna och jobbar utan mellanhänder, därför kan de hålla mycket konkurrenskraftiga priser och detta är till kundens fördel. De har ett stort lager och kan därför erbjuda korta leveranstider. Deras sortiment består av soffgrupper i både skinn och tyg, mattor, bäddsoffor, divansoffor, hörnsoffor, köks och matsalsmöbler i olika träslag, stort urval av sovrumsmöbler, samt mattor, lampor och presentartiklar.

De  jobbar med spännande och udda varor från hela världen. Genom att erbjuda ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av tidsenliga möbler och inredningslösningar vill de inspirera dig som kund.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Jönköping. På hemsidan kungsmobler.se kan du dock finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lär känna Kungsmöbler

Kungsmöbler är en familjeägd möbelhus sedan 1989 med inriktning på möbler, soffor, mattor, fåtöljer, matgrupper, sängar, trädgårdsgrupper och inredningsdetaljer med mera. De har valt att alltid ha bästa pris på sina varor. För att du skall känna dig trygg i ditt köp hos Kungsmöbler lämnar de till och med Prisgaranti.

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.