Tiendeo official website

Upp till 70% rabatt .

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Kungsmöbler-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Kungsmöbler-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kungsmöbler eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Kungsmöbler on Tiendeo. Bläddra i den senaste Kungsmöbler-katalogen "Upp till 70% rabatt ." giltig från från 11/7 till till 31/8 och börja spara pengar nu!

  Hitta Kungsmöbler kataloger i din stad

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

  Kungsmöbler, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Kungsmöbler är en kedja som säljer möbler för alla rum

  Lär känna Kungsmöbler

  Kungsmöbler köper direkt från leverantörerna och jobbar utan mellanhänder, därför kan de hålla mycket konkurrenskraftiga priser och detta är till kundens fördel. De har ett stort lager och kan därför erbjuda korta leveranstider. Deras sortiment består av soffgrupper i både skinn och tyg, mattor, bäddsoffor, divansoffor, hörnsoffor, köks och matsalsmöbler i olika träslag, stort urval av sovrumsmöbler, samt mattor, lampor och presentartiklar.

  De  jobbar med spännande och udda varor från hela världen. Genom att erbjuda ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av tidsenliga möbler och inredningslösningar vill de inspirera dig som kund.

  Butiken har vardagliga öppettider och finns i Jönköping. På hemsidan kungsmobler.se kan du dock finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Lär känna Kungsmöbler

  Kungsmöbler är en familjeägd möbelhus sedan 1989 med inriktning på möbler, soffor, mattor, fåtöljer, matgrupper, sängar, trädgårdsgrupper och inredningsdetaljer med mera. De har valt att alltid ha bästa pris på sina varor. För att du skall känna dig trygg i ditt köp hos Kungsmöbler lämnar de till och med Prisgaranti.