Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kungsängen.

Letar du efter de bästa Kungsängen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kungsängen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kungsängen eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kungsängen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 21/5 till till 4/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Kungsängen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kungsängen erbjuder sängar utan några mellanhänder, detta gjort för hand.

Lär känna Kungsängen

Din säng har byggts av 14 händer. Sju duktiga sängbyggare med en gemensam strävan: att bygga bättre sängar – tillsammans. Så när du köper en säng av de på KungSängen, då vet du vad du får. En bästa vän. En säng byggd av Kungsängen, med själ och hjärta, där inget lämnats åt slumpen. Det gäller hela vägen, från design och inköp till all den kunskap och engagemang som du möts av i deras butiker. Butikerna finns på en rad olika ställen runtomkring i landet. Exempelvis finns butiken på platser så som Borås, Göteborg, Falun, Växjö och Skövde. Öppettiderna är generösa, vilket gör det lätt att hitta en säng som passar just dig. Via hemsidan kan du även handla just din säng, så därmed behöver du aldrig bekymra dig över att butiken inte är öppen, eller finns i just din stad.

Kungsängens bakgrund

Redan 1998 började Kungsängen tillverka sängar för hand och det har de fortsatt att göra sedan dess. De har valt att tillverka sina sängar själva av flera anledningar. Dels får de kontroll på hela tillverkningsprocessen, dels kan de kvalitetssäkra hantverket.

Din säng, precis som du vill ha den

Genom noga genomtänkta materialval och inköp kan Kungsängen även utveckla produkternas egenskaper på ett mycket effektivt sätt. Hos Kungsängen finns inga lager med färdigproducerade sängar. De tillverkar istället din säng först efter att du bestämt precis hur du vill att den ska vara. De kör sedan hem sängen till dig i sina egna bilar. Skulle du ha synpunkter eller frågor om din säng så är det också Kungsängen du kontaktar. Det kan du göra på det sätt som passar dig bäst, i din butik, via hemsidan på kungsangen.com via chatt, via telefon eller mejl.