Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Karl Andersson och söner.

Letar du efter de bästa Karl Andersson och söner-erbjudandena?

Om du letar efter de största Karl Andersson och söner-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Karl Andersson och söner eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Karl Andersson och söner och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 28/09/2022 till 04/10/2022.

Andra Möbler och Inredning-butiker

Karl Andersson och söner, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Karl Andersson och Söner är ett svenskt företag som tillverkar och säljer möbler av olika slag

Lär känna Karl Andersson och Söner

Karl Andersson och Söner samarbetar med en rad begåvade formgivare. I dessa samarbeten är den uttalade ambitionen att utveckla högklassiga möbler med trä som huvudmaterial. De ska ha en stark identitet och en egen karaktär som står över flyktiga trender. På så sätt kan de fortsätta att utveckla och tillverka kvalitetsmöbler som har det lilla extra och talar för sig själva.

Deras mål är att  fortsätta vara det lilla beundransvärda möbelföretaget i Huskvarna som tillverkar välgjorda och hållbara möbler i sin egen fabrik i hundra år till. Hos Karl Andersson och Söner finner du dels klassiska möbelserier som tillverkats i decennier, dels nydesignade möbler med innovativt formspråk. Gemensamt för dem är att de är av högsta kvalitet och hållbara för generationers slit och påverkan.

Deras möbler säljs via en rad olika återförsäljare, men via hemsidan karl-andersson.se kan du finna hela deras sortiment. Dessutom kan du här finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Karl Andersson och Söners bakgrund

Allt började år 1898 då snickarmästaren Karl Andersson började tillverka välgjorda och hållbara möbler i byn Berghem mellan Huskvarna och Gränna.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Karl Andersson och söner katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona