Hitta Karl Andersson och söner i Din stad

Intressant att veta om Karl Andersson och söner ...

Karl Andersson och Söner är ett svenskt företag som tillverkar och säljer möbler av olika slag

Lär känna Karl Andersson och Söner

Karl Andersson och Söner samarbetar med en rad begåvade formgivare. I dessa samarbeten är den uttalade ambitionen att utveckla högklassiga möbler med trä som huvudmaterial. De ska ha en stark identitet och en egen karaktär som står över flyktiga trender. På så sätt kan de fortsätta att utveckla och tillverka kvalitetsmöbler som har det lilla extra och talar för sig själva.

Deras mål är att  fortsätta vara det lilla beundransvärda möbelföretaget i Huskvarna som tillverkar välgjorda och hållbara möbler i sin egen fabrik i hundra år till. Hos Karl Andersson och Söner finner du dels klassiska möbelserier som tillverkats i decennier, dels nydesignade möbler med innovativt formspråk. Gemensamt för dem är att de är av högsta kvalitet och hållbara för generationers slit och påverkan.

Deras möbler säljs via en rad olika återförsäljare, men via hemsidan karl-andersson.se kan du finna hela deras sortiment. Dessutom kan du här finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Karl Andersson och Söners bakgrund

Allt började år 1898 då snickarmästaren Karl Andersson började tillverka välgjorda och hållbara möbler i byn Berghem mellan Huskvarna och Gränna.

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.