Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Johan Tiberg.

Letar du efter de bästa Johan Tiberg-erbjudandena?

Om du letar efter de största Johan Tiberg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Johan Tiberg eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Johan Tiberg och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Le Creuset "Spara upp till 30% !" giltig från från 24/5 till till 10/6.

Hitta Johan Tiberg kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Johan Tiberg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Johan Tiberg är ett svenskt möbelföretag som säljer en mängd olika möbler.

Lär känna Tibergs Möbler

Tibergs Möbler hjärtan slår för god design och deras drivkraft ligger i att erbjuda ett unikt utbud och samtidigt ge mervärde i form av kunskap, känsla och tillgänglighet. De är också utpräglade frihetsälskare, som är oerhört noga i alla deras inköp, för att kunna erbjuda stor valfrihet i stort som smått. De höjer hela tiden ribban för deras mål och tröttnar aldrig i deras strävan att öka upplevelsen vid varje kontakt med dem. Visionen är att ha något som passar alla, för alla rum.

Ta del av deras breda sortiment när och var det passar dig bäst. Deras butik i centrala Göteborg är öppen nästan alla dagar under året. Vill du hellre handla och få inspiration hemifrån finns deras sortiment även på deras webshop som är öppen dygnet runt, via hemsidan tibergsmobler.se. Konceptet är detsamma. Att erbjuda möbler och inredning från många olika varumärken, kända & okända, och ge tips och inspiration på det sätt du önskar om det så är i butik, webshop, sociala medier, katalog eller nyhetsbrev.

Tibergs möblers bakgrund

Företaget startades redan 1923 av Johan Tiberg.