Hitta Johan Tiberg i Din stad

Intressant att veta om Johan Tiberg ...

Johan Tiberg är ett svenskt möbelföretag som säljer en mängd olika möbler.

Lär känna Tibergs Möbler

Tibergs Möbler hjärtan slår för god design och deras drivkraft ligger i att erbjuda ett unikt utbud och samtidigt ge mervärde i form av kunskap, känsla och tillgänglighet. De är också utpräglade frihetsälskare, som är oerhört noga i alla deras inköp, för att kunna erbjuda stor valfrihet i stort som smått. De höjer hela tiden ribban för deras mål och tröttnar aldrig i deras strävan att öka upplevelsen vid varje kontakt med dem. Visionen är att ha något som passar alla, för alla rum.

Ta del av deras breda sortiment när och var det passar dig bäst. Deras butik i centrala Göteborg är öppen nästan alla dagar under året. Vill du hellre handla och få inspiration hemifrån finns deras sortiment även på deras webshop som är öppen dygnet runt, via hemsidan tibergsmobler.se. Konceptet är detsamma. Att erbjuda möbler och inredning från många olika varumärken, kända & okända, och ge tips och inspiration på det sätt du önskar om det så är i butik, webshop, sociala medier, katalog eller nyhetsbrev.

Tibergs möblers bakgrund

Företaget startades redan 1923 av Johan Tiberg.

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.