Kjkken katalog 2022

Går ut imorgon
Öppna katalog

Letar du efter de bästa JKE Design-erbjudandena?

Om du letar efter de största JKE Design-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från JKE Design eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från JKE Design on Tiendeo. Bläddra i den senaste JKE Design-katalogen "Kjkken katalog 2022" giltig från 09/02/2022 till 30/06/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste JKE Design katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

JKE Design, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

JKE Design erbjuder allt inom kök, badrum och garderob i högsta kvalitet

Lär känna JKE Design

JKE Design skapar kök enligt den nordiska designtraditionen. Vackra stilrena kök man lever i och där man samlas för att tillsammans avnjuta en god måltid. Genom alla år har de ägnat sig åt det lokala, det nordiska, vidareutvecklat det bästa och kombinerat det med nya impulser utifrån.

De kallar det Nordic Kitchen Design. Och detta är deras löfte om bra material, hög kvalitet och formgivning som passar vår avspända nordiska livsstil.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Storuman, Stockholm, Sundsvall och Halmstad. På hemsidan jke-design.com hittar du dock hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

JKE Designs bakgrund

JKE:s historia inleddes den 1 april 1970 på ett nedlagt jordbruk i den lilla staden KlæstrupNordjylland. Erik Lund var en duktig och företagsam ung snickare med en dröm om att starta eget i Klæstrup. Han startade därför en bygg- och snickerifirma som han kallade för Jerslev Byggeindustri.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor