Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från JKE Design.

Letar du efter de bästa JKE Design-erbjudandena?

Om du letar efter de största JKE Design-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från JKE Design eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från JKE Design och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

JKE Design, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

JKE Design erbjuder allt inom kök, badrum och garderob i högsta kvalitet

Lär känna JKE Design

JKE Design skapar kök enligt den nordiska designtraditionen. Vackra stilrena kök man lever i och där man samlas för att tillsammans avnjuta en god måltid. Genom alla år har de ägnat sig åt det lokala, det nordiska, vidareutvecklat det bästa och kombinerat det med nya impulser utifrån.

De kallar det Nordic Kitchen Design. Och detta är deras löfte om bra material, hög kvalitet och formgivning som passar vår avspända nordiska livsstil.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Storuman, Stockholm, Sundsvall och Halmstad. På hemsidan jke-design.com hittar du dock hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

JKE Designs bakgrund

JKE:s historia inleddes den 1 april 1970 på ett nedlagt jordbruk i den lilla staden KlæstrupNordjylland. Erik Lund var en duktig och företagsam ung snickare med en dröm om att starta eget i Klæstrup. Han startade därför en bygg- och snickerifirma som han kallade för Jerslev Byggeindustri.