Tiendeo official website

Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jeppssons.

Letar du efter de bästa Jeppssons-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jeppssons-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jeppssons eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jeppssons och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Mercedes-Benz "Modellöversikt" giltig från 25/02/2023 till 25/02/2024.

Andra Bilar och Motor-butiker

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Jeppssons, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jeppssons är ett företag som säljer bilar från olika märken

Lär känna Börjesson

I oktober 2020 bytte Jeppssons namn till Börjessons. Som alltid när det sker förändringar är det spännande och pirrigt, men i detta fall känns allt toppen och de kommer att jobba på med samma engagemang som vanligt. De vänder sig till dig som föredrar ett professionellt, högkvalitativt, tryggt och bekvämt omhändertagande av dig och ditt fordon. Det gör de genom att erbjuda helhetslösningar - allt för att ditt ägande ska bli så enkelt och prisvärt som möjligt. Hos dem möter du branschens mest kompetenta personal oavsett om du vill köpa deras produkter eller när du behöver hjälp med service eller reparation. De erbjuder dig också förmånlig finansiering av produkter och tjänster.

Hos Börjessons kan du känna trygghet genom hela ditt bilägande. De arbetar alltid för att du ska få bästa möjliga service och bli bemött av personal med hög kompetens, oavsett vilket ärende du har hos dem. Butiken har vardagliga öpettider och finns på platser så som Ängelholm, Karlskrona, Helsingborg och Allingsås. På hemsidan borjessonsbil.se hittar du nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Börjessons bakgrund

Folke Börjesson, en duktig lanthandlare startar Bil AB F W Börjesson som återförsäljare 1955.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jeppssons katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bilar och Motor

Privacy Policy