Letar du efter de bästa Jeep-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jeep-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jeep eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 2 Jeep-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jeep-katalogen "Jeep 4XE" giltig från 18/10/2020 till 31/12/2021 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-butiker

Jeep, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jeep är ett bilmärke som tillhör Fiat Chrysler Automobiles.

Lär känna Jeep

En division inom Fiat Chrysler Automobiles har idag rättigheterna för namnet Jeep och designen med den välkända grillen med sju slitsar (sex pinnar) i fronten (Fords design var med nio slitsar). Det sägs att antalet personer världen runt som kan känna igen Jeepfronten är tvåa efter hur många som kan känna igen Musse Pigg, och Jeepvarumärket är det mest kända varumärket i världen utöver Coca-ColaJeepmarknaden har gått genom många ägare, där den startades av Willys 1941 som då producerade den första civiljeepen (Jeep CJ). Willys såldes till Kaiser 1953, och blev namngiven Kaiser-Jeep 1963American Motors köpte företaget 1970 och Chrysler köpte American Motors 1987 vilket var strax efter Jeep CJ hade blivit ersatt av den American Motors-designade Jeep Wrangler. Jeep säljer bilar som är av just modellen Jeep, som kan ses som ett typiskt terängfordon, som gör det lätt för dig att kunna ta dig fram både på väg och i svårare teräng. Jepp säljs i Sverige genom olika återförsäljare på platser så som exempelvis Stockholm, Falun och Borås, men även på hemsidan jeep.se där det även finns att hitta nyheter, kampanjer och kundservice.

Jeeps bakgrund

Jeep har funnits sedan 1940-talet.

Jeep ger dig garanti

Jeeps erbjudande är utformat för att ta hand om din bil tillsammans med dig, från inköpstillfället och framåt … under den tid och körsträcka som ni har tillsammans.

Njut av största möjliga körglädje bakom ratten!

Med Jeeps GARANTI reparerar de ditt fordon kostnadsfritt om ett problem skulle uppstå under garantins giltighetsperiod och felet beror på materialfel eller fabrikationsfel. Fordonet repareras utan kostnad och den auktoriserade verkstaden kommer att återlämna det reparerade fordonet i perfekt skick, helt utan kostnad för de åtgärder som täcks av garantin.

Denna service tillhandahålls i 36 månader från och med bilens leveransdatum Även karossen täcks av garantin vid genomrostning inifrån och ut.
De reparerar och/eller byter ut alla genomrostade delar i 7 år, från och med bilens leveransdatum

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jeep katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bilar och Motor

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona