Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Impecta.

Letar du efter de bästa Impecta-erbjudandena?

Om du letar efter de största Impecta-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Impecta eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Impecta och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 5/12 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Impecta, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Impecta är en svensk fröhandel som fokuserar på just frön

Lär känna Impecta

Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är centrala för Impecta. Därför har de utvecklat ett sortiment med flera unika kvaliteter. De väljer omsorgsfullt ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. De brinner för äldre växter, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer. Att odla är i sig en miljövinst. Men De har drivit hållbarhetstanken ytterligare ett steg och erbjuder både ekologiska fröer till krydd- och grönsaksväxter och frö till kulturarvssorter med anor hundratals år tillbaka i tiden.
Man skulle kunna tro att deras ambitioner innebär ett smalt sortiment. Men varje år presenterar de en katalog som innehåller ca 2000 olika kvalitetsprodukter. Enbart deras egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även från deras egna hemsida impecta.se där du även kan finna nyheter, erbjudanen, kampanjer och deras kundservice.

Impectas bakgrund

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. De har funnits sedan 1975. Deras ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla.