Tiendeo official website

Frökatalog 2024

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Impecta-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Impecta-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Impecta eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Impecta on Tiendeo. Bläddra i den senaste Impecta-katalogen "Frökatalog 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Impecta, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Impecta är en svensk fröhandel som fokuserar på just frön

  Lär känna Impecta

  Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är centrala för Impecta. Därför har de utvecklat ett sortiment med flera unika kvaliteter. De väljer omsorgsfullt ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. De brinner för äldre växter, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer. Att odla är i sig en miljövinst. Men De har drivit hållbarhetstanken ytterligare ett steg och erbjuder både ekologiska fröer till krydd- och grönsaksväxter och frö till kulturarvssorter med anor hundratals år tillbaka i tiden.
  Man skulle kunna tro att deras ambitioner innebär ett smalt sortiment. Men varje år presenterar de en katalog som innehåller ca 2000 olika kvalitetsprodukter. Enbart deras egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken.

  Deras produkter säljs via återförsäljare, men även från deras egna hemsida impecta.se där du även kan finna nyheter, erbjudanen, kampanjer och deras kundservice.

  Impectas bakgrund

  Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. De har funnits sedan 1975. Deras ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla.