Hitta Impecta i Din stad

Intressant att veta om Impecta ...

Impecta är en svensk fröhandel som fokuserar på just frön

Lär känna Impecta

Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är centrala för Impecta. Därför har de utvecklat ett sortiment med flera unika kvaliteter. De väljer omsorgsfullt ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. De brinner för äldre växter, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer. Att odla är i sig en miljövinst. Men De har drivit hållbarhetstanken ytterligare ett steg och erbjuder både ekologiska fröer till krydd- och grönsaksväxter och frö till kulturarvssorter med anor hundratals år tillbaka i tiden.
Man skulle kunna tro att deras ambitioner innebär ett smalt sortiment. Men varje år presenterar de en katalog som innehåller ca 2000 olika kvalitetsprodukter. Enbart deras egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även från deras egna hemsida impecta.se där du även kan finna nyheter, erbjudanen, kampanjer och deras kundservice.

Impectas bakgrund

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. De har funnits sedan 1975. Deras ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. 

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.