Frökatalog 2022

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Impecta katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Impecta, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Impecta är en svensk fröhandel som fokuserar på just frön

Lär känna Impecta

Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är centrala för Impecta. Därför har de utvecklat ett sortiment med flera unika kvaliteter. De väljer omsorgsfullt ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. De brinner för äldre växter, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer. Att odla är i sig en miljövinst. Men De har drivit hållbarhetstanken ytterligare ett steg och erbjuder både ekologiska fröer till krydd- och grönsaksväxter och frö till kulturarvssorter med anor hundratals år tillbaka i tiden.
Man skulle kunna tro att deras ambitioner innebär ett smalt sortiment. Men varje år presenterar de en katalog som innehåller ca 2000 olika kvalitetsprodukter. Enbart deras egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även från deras egna hemsida impecta.se där du även kan finna nyheter, erbjudanen, kampanjer och deras kundservice.

Impectas bakgrund

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. De har funnits sedan 1975. Deras ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. 

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor