Tiendeo official website

Trädgårdskatalog 2024 !

Mer än en månad

Erbjudanden av ILVA

Letar du efter de bästa ILVA-erbjudandena?

Om du letar efter de största ILVA-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ILVA eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 ILVA-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste ILVA-katalogen "Trädgårdskatalog 2024 !" giltig från från 4/3 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

ILVA, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

ILVA är en kedja som fokuserar på möbler och inredning.

Lär känna ILVA

Genom åren växte ILVA till att bli en av danskarnas mest föredragna möbel- och inredningshandlare att besöka – både för ny inspiration men även rådgivning till hemmet. ILVA blev känt för sina pigga designer, spännande inredningstillbehör och smarta soffor. ILVA finns i Danmark och Sverige och säljer en mängd olika möbler för att just ditt hem ska glänsa på det sätte du vill. Här kan du fynda varor så som exempelvis soffor, sängar, eller möbler för din matsal. I Sverige finns butiken i Svågerstorp utanför Malmö. Men det går även att fynda via deras hemsida där du också kan finna kundtjänst, erbjudanden, rea och annan information.

ILVAS bakgrund

ILVAs historia går tillbaka till 1961, då en självständig och visionerande möbelhandlare slog upp dörrarna till sin första butik i Vanløse. Mannen hette Jørgen Linde och butiken fick därför namnet J.L. Møbler. Jørgen hade en tydlig mission: Han ville sälja möbler och inredningstillbehör som inte liknade något annat, med överraskande bra kvalitet i förhållande till priset. Den 20 maj 1977 ändrades namnet på butiken och slog upp dörrarna till det första ILVA.


ILVA tar ansvar

ILVA vill gärna ta ett samhälleligt ansvar för hur miljön och människorna runt omkring oss påverkas av aktiviteterna i deras verksamhet och de är väl medvetna om att det alltid finns något som kan förbättras. De arbetar kontinuerligt med att reducera påverkan på miljön och CO2 utsläppen, från det att varan blir transporterad från producenten och hela vägen hem till sina kunder. Detta gör de bland annat genom att välja de rätta transportörerna som är aktiva kring miljötillägg samt vet vilka transportmedel och transportformer som uppfyller nuvarande och framtida krav. Utöver detta strävar de efter att fylla upp deras bilar samt optimera transportvägar och lagerplatser för att reducera antal körda kilometer.