Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från IEMS.

Letar du efter de bästa IEMS-erbjudandena?

Om du letar efter de största IEMS-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från IEMS eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från IEMS och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 18/6 till till 2/7.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

IEMS, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

IEMS säljer skandinavisk heminredning och design.

Lär känna IEMS

IEMS jobbar med heminredning från de flesta populära varumärkena och kompletterar dessutom med noga utvalda egenutvecklade artiklar. Utbudet varierar ständigt då de hela tiden försöker ligga i framkant och följa trenderna. De erbjuder dessutom ett stort urval av barnartiklar för hemmet. Flera av deras butiker har tyger och de erbjuder sömnad i deras egen syateljé.

Genom deras heminredningsartiklar, från noga utvalda varumärken, vill de ge sina kunder en trendig och inspirerande upplevelse. De vill ge människor möjlighet att kunna skapa sin personliga stil och känna att de är bekväma i sin hemmiljö medan de samtidigt är rätt i tiden. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Halmstad, Jönköping, Göteborg och Alingsås. På hemsidan iems.se är det alltid öppet och här finner du allt från deras sortiment, men även erbjudanden, nyheter, kampanjer med mera.

IEMS bakgrund

IEMS startade 1981 genom att en dröm gick i uppfyllelse för en då 31-årig tjej som fyllde sin fritid med att sy kläder till nära och kära. Ing-Marie utvecklade sitt fritidsintresse till att starta en tygboutique på en tvärgata till Stockholmsgatan i Göteborg. Där såldes tyger till gardiner och kläder. 

Ångerrätt med IEMS

På IEMS är de först nöjda när du som kund är nöjd. När du handlar på IEMS Online har du alltid 30 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

 Kontakt vid ångerrätt

Kontakta IEMS på deras kundtjänst order@iems.se skriftligen och beskriv vad du vill returnera/ångra så skickar de ut en returfraktsedel. Du står själv för returfraktkostnaden.

 Ångerrätten gäller ej:

Du har ej ångerrätt på klippta tyger, presentkort, beställningsvaror, eller produkter som har ett begränsat hållbarhetsdatum eller som klassas som färskvara. Ångerrätt gäller inte på demoexemplar eller butiksexemplar.

Du har ej ångerrätt om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller om plombering har brutits.