Letar du efter de bästa Ib Laursen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ib Laursen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ib Laursen eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ib Laursen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 10/08/2022 till 16/08/2022.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ib Laursen katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Ib Laursen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ib Laursen designar och säljer hem- och trädgårdsinredning

Lär känna Ib Laursen

En stor del av produktsortimentet är designat internt, inspirerat av mässor, loppmarknader och utlandsresor och kombineras i fyra samlingar per. år. Produkterna tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Asien och levereras från huvudkontoret i Ribe till deras återförsäljarnätverk över hela världen. Företagets huvudsakliga mål och vision fortsätter att vara i en ständig utveckling och att ligga i framkant vad gäller design, kvalitet och service.

Ib Laursen har försäljningsrepresentanter / agenter i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland och Nederländerna och sysselsätter cirka 50 personer vid huvudkontoret i Ribe, alla ivriga att betjäna det ständigt växande återförsäljarnätverket.

Deras sortiment säljs via olika återförsäljare och därmed över större delen av landet. Via hemsidan iblaursen.dk kan du dock finna och handla från deras hela sortiment. Här kan du även finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ib Laursens bakgrund

Ib Laursen grundades som en vanlig möbelaffär 1971 av Ib Laursen, men har sedan dess utvecklats till en av Skandinaviens största grossistleverantörer inom inredning och konst. 2020 invigde företaget helt nytt kontor, showroom och lagerbyggnader, som ligger vackert i utkanten av Danmarks äldsta stad, Ribe.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona