Tiendeo official website

Helt nya KONA Electric

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Hyundai-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hyundai-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hyundai eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 13 Hyundai-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hyundai-katalogen "Helt nya KONA Electric" giltig från från 16/2 till till 16/2 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

Hyundai, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hyundai är ett koreanskt företag som tillverkar bilar och andra fordon, och har funnits sedan slutet av 1960-talet.

Lär känna Hyundai

Hyundai Motor Company är världens femte största billtillverkare i världen, och producerar och säljer framförallt tjänstebilar och personbilar. Populära bilmodeller i Sverige är bland annat Hyundai Sonata, Hyundai Coupe och Hyundai Accent.

Hyundais öppettider är varierande beroende på vilken återförsäljare du väljer. Agenturen Hyundai Bilar AB har idag närmare 90 återförsäljare och över 110 Hyundai verkstäder runt om i Sverige. Några av dem finns i städer så som exempelvis MalmöSundsvall och Göteborg.

På sociala medier och på hyundai.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer. På hemsidan har du även möjlighet att virituellt bygga din egen Hyundai efter önskemål och design, samt söka bland begagnade Hyundai bilar.

Några av modellerna är: Hyundai Atos, Hyundai i40 och Hyundai Santa Fe. 

Se mer på hemsidan för information om bilar, återförsäljare, försäkringar och kontakt med Hyundais kundtjänst.

Hyundais bakgrund

Hyundai Motor Company är ett av de företag och organisationer som går tillbaka till det byggföretag som grundades av Chung Ju-yung 1947 i Korea. Hyundai började tillverka bilar 1968, då bolaget började tillverka Ford Cortina på licens från Ford Motor Company. Bolaget satsade på egen produktion och anställde George Turnbull som utvecklade Hyundai och byggde upp produktionen.

Provkör en Hyuandai

När du provkör en av Hyuandais egna modeller får du en subjektiv och unik möjlighet att känna komforten och körglädjen en Hyundai levererar. Därför är du välkommen att boka provkörning via deras hemsida hyundai.se. Deras återförsäljare håller öppet som vanligt och möter alltid sina kunder personligen. Lättast bokar du en provkörning genom att klicka dig vidare på hemsidan och sedan fylla i formuläret. Där väljer du vilken bil du vill testa, vem du är och vilken dag och tid som passar just dig att köra en ny Hyuandai.