Tiendeo official website

Garanti for kvalitet, hållbarhet och ett bra inomhusklimat

Mer än en månad

Letar du efter de bästa HTH-erbjudandena?

Om du letar efter de största HTH-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från HTH eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 4 HTH-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste HTH-katalogen "Garanti for kvalitet, hållbarhet och ett bra inomhusklimat" giltig från från 22/2 till till 31/5 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

HTH, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

HTH kök är ett köksföretag som även fokuserar på vad och garderober.

Lär känna HTH

HTH är ett köksföretag som vurmar för dansk design, kvalitet och landets bästa service. De är dedikerade till att hjälpa dig att hitta äkta kökskärlek och sprida den till alla rum i ditt hem. Din köksdesign ska anpassas efter dina behov. Den grundidén är och har alltid varit deras drivkraft på HTH. De har samlat alla sina köksmodeller på hemsidan hth.se för att ge dig den bästa översikten. Alla de köksinredningar du hittar på  hemsidan, i kataloger och i galleriet är ENDAST exempel. Ser du en kökslucka som du gillar kan du själv bestämma vilka handtag och vilken bänkskiva du helst vill ha. Bilderna är enbart till för inspiration.

På HTH designar de även badrum som kan inredas exakt enligt dina önskemål och behov. Det finns många möjligheter och du behöver inte kompromissa när du väljer ditt personliga badrum.

Butikens öppettider är vardagliga och finns exempelvis på platser så som Stockholm, Gävle, Västerås och Uppsala. På hemsidan är det dock alltid öppett och här kan du hitta erbjudanden, nyheter och kampanjer.

HTHs bakgrund

HTH grundades av bröderna Hans Henning och Tonny Haahr år 1966.

HTHs hållbarhetsarbete

Hållbarhet är ett mycket viktigt område för HTH. De vill bidra till en hållbar framtid genom att hjälpa deras kunder att leva ett mer hållbart liv i köket. Dessutom vill de minimera eventuella negativa effekter från deras produkter och processer på människor och på den här planeten. Deras ambition är att ständigt förbättra deras miljöarbete både för deras produkter och deras verksamhet.

De har en kontinuerlig dialog med sina intressenter, som bland annat är investerare, konsumenter, företagskunder, anställda, partners och det civila samhället. Ett strukturerat och ständigt lyssnande på deras behov, förväntningar och krav hjälper dem att skapa mervärde och utveckla högkvalitativa produkter som möjliggör en hållbar livsstil idag och imorgon.