Perennials 2022

Mer än en månad
Öppna katalog

Hitta Hörnhems handelsträdgård i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Hörnhems handelsträdgård katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Hörnhems handelsträdgård, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hörnhems är ett svenskt företag som säljer småplantor från frön och sticklingar.

Lär känna Hörnhems

På Hörnhems vill de alltid ge lite mer. Därför har de tagit fram odlingsbeskrivningar som du fritt kan ladda ner från deras hemsida hornhems.se. Beskrivningarna är gjorda i Word och du väljer själv om du vill spara ner dem i din dator eller bara skriva ut dem. Odlingsbeskrivningarna uppdateras kontinuerligt men du är alltid välkommen om du har frågor, synpunkter eller önskemål som du vill ställa till Hörnhems. Se dem som ett verktyg och en hjälp i ditt dagliga arbete.

Via deras webshop shop.hornhems.se kan du finna hela deras utbud, som förutom hemsidan även säljs via återförsäljare i hela landet. På hemsidan kan du även hitta tips och råd, nyheter, kundservice med mera.

Hörnhems bakgrund

Från starten 1928 har Hörnhems utvecklats från en liten trädgård med några få drivbänkar där man odlade grönsaker, till en av landets mest moderna anläggningar som idag producerar ett stort antal småplantor från frö och sticklingar. Kontakta dem gärna om du är intresserad av deras produktion och vad de kan hjälpa dig med inom småplantor och sticklingar.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor