Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Holmgrens Bil katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i Din stad

Intressant att veta om Holmgrens Bil ...

Holmgrens bil erbjuder erbjuder allt i ditt liv som berör bilar

Lär känna Holmgrens bil

Holmgrens bil finns idag i Blekinge, Småland, Skåne, Östergötland, Närke, Södermanland, Västra Götaland och representerar flera olika varumärken. Deras varumärkeslöfte är att de faktiskt bryr sig. Det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Löftet ska både omfatta sanningens ögonblick; den förväntade upplevelsen före, under och efter kontakten med Holmgrens Bil.

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. De fokuserar på ditt liv med bilen. De vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt.
Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Jönköping, Växjö, Borås, Helsingborg, Norrköping, Västervik och Örebro. 
På deras anläggningar hittar du ett stort sortiment både av nya och begagnade bilar. Vid plåt- eller lackskada är det någon av deras skadeverkstäder du lämnar in ditt fordon till.

Homgrens bils bakgrund

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag.