Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Holmgrens Bil.

Letar du efter de bästa Holmgrens Bil-erbjudandena?

Om du letar efter de största Holmgrens Bil-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Holmgrens Bil eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Holmgrens Bil och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Volvo "Volvo P6820D ABG" giltig från från 22/3 till till 21/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Holmgrens Bil, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Holmgrens bil erbjuder erbjuder allt i ditt liv som berör bilar

Lär känna Holmgrens bil

Holmgrens bil finns idag i Blekinge, Småland, Skåne, Östergötland, Närke, Södermanland, Västra Götaland och representerar flera olika varumärken. Deras varumärkeslöfte är att de faktiskt bryr sig. Det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Löftet ska både omfatta sanningens ögonblick; den förväntade upplevelsen före, under och efter kontakten med Holmgrens Bil.

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. De fokuserar på ditt liv med bilen. De vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt.
Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Jönköping, Växjö, Borås, Helsingborg, Norrköping, Västervik och Örebro. 
På deras anläggningar hittar du ett stort sortiment både av nya och begagnade bilar. Vid plåt- eller lackskada är det någon av deras skadeverkstäder du lämnar in ditt fordon till.

Homgrens bils bakgrund

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag.