Tiendeo official website

Ford Kuga

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Hedin Bil-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hedin Bil-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hedin Bil eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 5 Hedin Bil-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hedin Bil-katalogen "Ford Kuga" giltig från från 25/9 till till 30/9 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Hedin Bil, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hedin bil säljer nya och begagnade bilar.

Lär känna Hedin Bil

Hedin Bil är ett fullserviceföretag. Det betyder att de säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Här hittar du både begagnade och nya bilar. De jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! De kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet. Deras personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!

De brukar säga att de har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: De har något för varje unik kund. För dem handlar det om att matcha kundens behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra planer.

Butiken finns på platser så som Helsingborg, Göteborg och Uppsala. På hemsidan hedinbil.se går det även att finna nyheter och erbjudanden.

Hedin Bils bakgrund

Familjeföretaget Hedin Bil grundades av far och son, Ingemar och Anders Hedin, genom att man i Borås 1985 förvärvade det som skulle bli den första Hedin Bil-anläggningen.

Hedin Bil tänker på miljön

Hedin Bil har som vision att koncernens tjänster och produkter ska påverka miljön så lite som möjligt och därmed bidra till en hållbar utveckling.

Kvalitets- och miljöfrågorna är två mycket viktiga områden i Hedin Bils strävan att ta hänsyn till koncernens samtliga intressen i hela sin affärsverksamhet. Sedan 2005 innehar Hedin Bil-koncernen certifikat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Målsättning­en med företagets systematiska kvalitets- och miljöarbete är att det dagliga arbetet genomsyras av omsorg om miljö, hälsa och kvalitet och att deras arbetsplatser upplevs utvecklande och stimulerande för alla medarbetare. Med engagerade och ansvarstagande medarbetare och ledare stärks företagets konkurrenskraft och varumärke.