Erbjudande

Publicerades idag
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Happy Homes-erbjudandena?

Om du letar efter de största Happy Homes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Happy Homes eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Happy Homes on Tiendeo. Bläddra i den senaste Happy Homes-katalogen "Erbjudande" giltig från 29/06/2022 till 13/07/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Happy Homes katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Happy Homes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja.

Lär känna Happy Homes

Happy Homes är Sveriges äldsta frivilliga färghandelskedja med över 80 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Deras handlare har en bred kunskap efter många år i butik, ibland i flera generationer. Du kan alltid lita på att Happy Homes ger dig en bra och personlig service var än i riket du hittar dem. De säljer bland annat färg, tapet och golv för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker. Vill du göra ditt projekt ännu smidigare bokar du någon av deras tilläggstjänster Färgsättning eller Fasadkollen.

Butikens öppettider är vardagliga och butiken finns på flera platser i landet. Exempelvis finns de på platser så som Borlänge, Hässleholm, Laholm, Piteå och Örebro. På hemsidan happyhomes.se hittar du dessutom nyheter, tips och råd, olika typer av insperation.

Happy Homes bakgrund

Happy Homes har funnits i sin nuvarande kostym sedan 2010, men grundades som frivillig fackhandelskedja redan 1963, då under kedjenamnet Färgsam. Kedjan är handlarägd vilket innebär att varje lokal handlare också är delägare i kedjan.

Färgsättning med Happy Homes

Deras tjänst Färgsättning innebär att en expert från dem på Happy Homes tittar på hemmet och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan de sedan rekommendera kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt hem. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där är! Alla har olika behov och därför har de tagit fram olika nivåer för deras Färgsättningstjänst.

Mötet kan även ske digitalt, antingen över telefon eller via videomöte som de bjuder in dig till. Efter att du fyllt i formuläret nedan kommer de att kontakta dig med de valmöjligheter som finns för ett första möte.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor