Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Happy Homes.

Letar du efter de bästa Happy Homes-erbjudandena?

Om du letar efter de största Happy Homes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Happy Homes eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Happy Homes och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 11/6 till till 25/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Happy Homes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja.

Lär känna Happy Homes

Happy Homes är Sveriges äldsta frivilliga färghandelskedja med över 80 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Deras handlare har en bred kunskap efter många år i butik, ibland i flera generationer. Du kan alltid lita på att Happy Homes ger dig en bra och personlig service var än i riket du hittar dem. De säljer bland annat färg, tapet och golv för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker. Vill du göra ditt projekt ännu smidigare bokar du någon av deras tilläggstjänster Färgsättning eller Fasadkollen.

Butikens öppettider är vardagliga och butiken finns på flera platser i landet. Exempelvis finns de på platser så som Borlänge, Hässleholm, Laholm, Piteå och Örebro. På hemsidan happyhomes.se hittar du dessutom nyheter, tips och råd, olika typer av insperation.

Happy Homes bakgrund

Happy Homes har funnits i sin nuvarande kostym sedan 2010, men grundades som frivillig fackhandelskedja redan 1963, då under kedjenamnet Färgsam. Kedjan är handlarägd vilket innebär att varje lokal handlare också är delägare i kedjan.

Färgsättning med Happy Homes

Deras tjänst Färgsättning innebär att en expert från dem på Happy Homes tittar på hemmet och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan de sedan rekommendera kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt hem. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där är! Alla har olika behov och därför har de tagit fram olika nivåer för deras Färgsättningstjänst.

Mötet kan även ske digitalt, antingen över telefon eller via videomöte som de bjuder in dig till. Efter att du fyllt i formuläret nedan kommer de att kontakta dig med de valmöjligheter som finns för ett första möte.