Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hans K.

Letar du efter de bästa Hans K-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hans K-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hans K eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hans K och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Le Creuset "Spara upp till 30% !" giltig från från 24/5 till till 10/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Hans K, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hans K skapar möbler med uppriktig omsorg för detaljerna.

Lär känna Hans K

Hans K skapar möbler med uppriktig omsorg för detaljerna. Det är här, i västgötska Skene som deras idéer föds och förverkligas. Deras kunskap omsätter de i personliga och bekväma möbler i massivt trä, där de tagit hänsyn till såväl miljö, kvalitet och kundens valfrihet. I slutändan är det med hjärta och mage som du gör ditt personliga val.

Du ställer dig själv frågan ”är det här jag?” – väljer den möbel som passar din stil. Känner på ytan – kvalitet i varenda träfiber. Slår dig ner – komforten gör dig som ett med möbeln. Deras produkter säljs genom olika återförsäljare över hela landet. Via hemsidan hansk.se kan du finna deras återförsäljare, men även erbjudanden, nyheter och hela deras sortiment.

Hans Ks bakgrund

Ända sedan början av förra seklet har Hans Karlssons föregångare tillverkat möbler. Hans började arbeta med möbler under 50-talet. Det som då var en mans passion för inredning har idag växt till ett framgångsrikt internationellt möbelproducerande designföretag med produktion både i Sverige och utomlands.

Hans K ger dig sktötselråd för trä

Lackerade och betsade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Undvik dock att använda lufttäta material över bordsytan då kondens kan uppstå mellan skiva och material. Lackerade och betsade möbler bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan.

Rätt skött så håller din trämöbel hela livet. Hans K:s oljade träslag är naturmaterial som förändras av bland annat användning, placering, underhåll och fuktighet. De rekommenderar därför att du behandlar möbeln med Leather Masters Vaxolja eller olja från annan välkänd leverantör direkt efter uppackning och att du sedan oljar ytan regelbundet.