Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Hans K katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Hans K, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hans K skapar möbler med uppriktig omsorg för detaljerna.

Lär känna Hans K

Hans K skapar möbler med uppriktig omsorg för detaljerna. Det är här, i västgötska Skene som deras idéer föds och förverkligas. Deras kunskap omsätter de i personliga och bekväma möbler i massivt trä, där de tagit hänsyn till såväl miljö, kvalitet och kundens valfrihet. I slutändan är det med hjärta och mage som du gör ditt personliga val.

Du ställer dig själv frågan ”är det här jag?” – väljer den möbel som passar din stil. Känner på ytan – kvalitet i varenda träfiber. Slår dig ner – komforten gör dig som ett med möbeln. Deras produkter säljs genom olika återförsäljare över hela landet. Via hemsidan hansk.se kan du finna deras återförsäljare, men även erbjudanden, nyheter och hela deras sortiment.

Hans Ks bakgrund

Ända sedan början av förra seklet har Hans Karlssons föregångare tillverkat möbler. Hans började arbeta med möbler under 50-talet. Det som då var en mans passion för inredning har idag växt till ett framgångsrikt internationellt möbelproducerande designföretag med produktion både i Sverige och utomlands.

Hans K ger dig sktötselråd för trä

Lackerade och betsade möbler är för dig som vill ha en hårdare finish än vad en oljad yta ger. Lacken gör ytan tåligare och enklare att rengöra. Undvik dock att använda lufttäta material över bordsytan då kondens kan uppstå mellan skiva och material. Lackerade och betsade möbler bör även behandlas med möbelpolish regelbundet för att skydda ytan.

Rätt skött så håller din trämöbel hela livet. Hans K:s oljade träslag är naturmaterial som förändras av bland annat användning, placering, underhåll och fuktighet. De rekommenderar därför att du behandlar möbeln med Leather Masters Vaxolja eller olja från annan välkänd leverantör direkt efter uppackning och att du sedan oljar ytan regelbundet.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor