Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hallbergs Belysning.

Letar du efter de bästa Hallbergs Belysning-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hallbergs Belysning-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hallbergs Belysning eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hallbergs Belysning och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Seng "Seng !" giltig från från 23/7 till till 11/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Hallbergs Belysning, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hallbergs Belysning är ett svenskt företag med lång tradition av svensktillverkad belysning.

Lär känna Hallbergs belysning

Hallbergs Belysning är ett belysningsföretag som tillverkar allt från lampskärmar och lampfötter till designade lampor i modern stil. Hallbergs riktar sig främst mot återförsäljare, grossister och offentliga institutioner, men det finns även möjlighet för privatpersoner att köpa Hallbergs produkter via återförsäljare.

Företaget har inga fysiska butiker, utan sortimentet finns i Hallbergs katalog på nätet eller för beställning till återförsäljare och grossister.

På hallbergsbelysning.se kan du ta del av mer information om företaget samt se alla produkt-kataloger och hitta återförsäljare. 

Till utbudet hör ljus och lampor i alla former; ljusstakar, lampskärmar, lampfötter i modern design. Företaget säljer lampor från det egna varumärket Hallbergs, och i olika serier som Elina, Linda och Armani by Hallbergs.

Hallbergs belysnings bakgrund

Hallbergs belysning grundades 1945 av Ture Hallberg.

Ett flertal personer är anställda på företaget, och verksamheten finns i Sverige.

Se mer på hemsidan för information om produktutbud, återförsäljare samt kontakt med Hallbergs kundservice.

Hallbergs belysning genomför projekt

Projekt är vardag för Hallbergs Ofta genom samarbetspartners som designar och utvecklar idéer som de sedan förverkligar.

Exempel på detta är exempelvis projektet med hotel Dorsia. Inredning där inget lämnats åt slumpen vilket gjort Dorsia Hotel i Göteborg till något alldeles extra. Hade man sett alla färger, mönster och inredningsdetaljer var för sig, hade man nog aldrig trott att det skulle vara möjligt att smälta samman dem till en helhet som är så fantastisk som denna. Den ansvarige designern Johan Hamarin har gjort ett strålande jobb. Och på tal om strålande, har du sett lamporna? Det är minsann lampor från Hallbergs som lyser upp den hemtrevliga interiören på hotellet!