Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Granit.

Letar du efter de bästa Granit-erbjudandena?

Om du letar efter de största Granit-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Granit eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Granit och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 23/7 till till 6/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Granit, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Granit är ett svenskt inredningsföretag som är specialiserade på funktion och förvaring.

Lär känna Granit

Granits butiker finns på flera orter runt om i landet och är kända för att vara lustfyllda och kreativa. Förutom Granits förvaring består bassortimentet av porslin, glas, artiklar för badrum och kök, kryddor, textilier och kontorsvaror.

Hos Granit inspireras du till lösningar som passar till just ditt hem eller kontor. Granits öppettider är breda och i nuläget finns det omkringett  10-tal butiker runt om i Sverige. Några av dem finns i städer så som exempelvis Stockholm, Göteborg och i Malmö.

På sociala medier och på granit.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Granits rea och nyheter. Företaget erbjuder bland annat fri frakt och 30 dagars öppet köp i internetbutiken.

Produktkategorierna är Förvara, Inreda, Skap & arbeta, Kläder & väskor, Kök, Deli, Uteliv & Odla samt Kropp & Själ.

Se mer på hemsidan för information om Granits rabatter, erbjudanden, beställningar samt kontakt med Granits kundtjänst.

Granits bakgrund

Granit grundades 1996 av Anett Jorméus och Susanne Liljenberg, som ville förenkla sina liv och få tid att leva. Fyra viktiga egenskaper förenar alla Granits produkter: Praktisk funktion, enkel form, bra pris och kvalitet

Granits designfilosofi

Granits designfilosofi handlar om hållbar design för framtiden. Detta då de tror inte på trender, utan istället använder de hållbara och naturliga material som åldras vackert med tiden. Därmed har de tron på att inreda sitt hem med få väl valda saker av kvalitet och som matchar tillsammans över tid.

Inspirerande funktion är grunden i deras designprocess, smarta lösningar och multifunktionella produkter för vardagen. De tror på att skapa en lugn och levande hemmiljö genom att omge oss med säsongsväxter och naturmaterial. Deras produkter är utformade för att inspirera till kreativitet och förenkla ditt liv, för att ge dig mer tid att leva.