Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Fröken Fräken.

Letar du efter de bästa Fröken Fräken-erbjudandena?

Om du letar efter de största Fröken Fräken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fröken Fräken eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Fröken Fräken och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 18/6 till till 2/7.

Hitta Fröken Fräken kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Fröken Fräken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fröken Fräken erbjuder smakfull inredning, då de är en diversehandel som erbjuder trend och nostalgi för kärleksfulla hem.

Lär känna Fröken Fräken

Här hittar Du fina saker till Dig själv, Ditt hem och Dina vänner. Deras stil är lantlig, glad och oftast enkel. De brukar säga att de säljer lekfull enkelhet med omtanke och glädje. De lägger ner själ och hjärta i att hitta rätt, de produkter de säljer är utvalda för att kunna förbättra ett redan trevligt hem eller kanske för att börja förändra. Inredning är en passion för dem och har varit det de 20 år de varit i branschen. På hemsidan hittar du navigeringen, där har de sorterat in allt, till exempel under Inredning där du hittar allt från möbler och lampor till plåtburkar och plädar. Under menyn Köket hittar du allt som hör köket till, tårtfat, ugnsformar och mycket mer.

De säljer online i deras webshop på hemsidan frokenfraken.se, men vill du hämta på lagret i Sundsvall är du varmt välkommen! Lägg beställningen som vanligt och välj hämta. Lagret i Sundsvall har vardagliga öppettider.

Fröken Fräkens bakgrund

Fröken Fräken startades 1995 och var från början en blomsteraffär i stadsdelen Skönsberg i Sundsvall.