Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Folkpool.

Letar du efter de bästa Folkpool-erbjudandena?

Om du letar efter de största Folkpool-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Folkpool eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Folkpool och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Swedol "3M produktsortilog 2024" giltig från från 30/1 till till 30/6.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Folkpool, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Folkpool är ett svenskt företag som sedan slutet av 90-talet säljer och tillverkar pooler, spa och tillbehör.

Lär känna Folkpool

Folkpool AB säljer poolprodukter och tillbehör, så som glasfiberpool, pooltak, spabad, reservdelar och tillbehör av hög kvalitet och lång garanti. Här hittar du smarta pool-lösningar för både privata och offentliga anläggningar.

Folkpool öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och det finns cirka ett 30-tal olika Folkpool poolbutiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Järna, Norrköping och Örebro.

Via sociala medier och på folkpool.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Folkpools rea och nyheter. Folkpools katalog går att beställa kostnadsfritt på nätsidan.

Folkpool säljer flera olika modeller av swimmingpool - ovanmarkpooler, markpooler, formpool som är en pool med fri form.

Folkpools bakgrund

Företaget grundades 1968 och är Sveriges största pool- och spabutikskedja.

I Folkpool webshop kan man beställa det mesta ur sortimentet med faktureringsmöjligheter. 

Se mer på hemsidan för information om produkter, återförsäljare, katalog och kontakt med Folkpool kundtjänst