Hitta Folkhemmet i Din stad

Intressant att veta om Folkhemmet ...

Folkhemmet är ett svenskt företag som erbjuder möbler och inredning

Lär känna Folkhemmet

Hos Folkhemmet hittar du möbler till hela ditt boende. De har ett brett sortiment av möbler, både lite billigare men även dyrare kvalitetsmöbler med en lyxig design från kända varumärken och formgivare. De säljer allt från soffor och sängar till matplatser och belysning. Folkhemmet är ditt självklara val när du ska inreda ditt hem och vill hitta en butik med ett brett sortiment och bra priser. Dessutom finns de både online men även som fysiska butiker i Stockholm.

Att knyta ihop säcken i ditt hem och hitta möbler för att få en tydlig röd tråd är inte alltid så enkelt som det kan se ut. På Folkhemmet har de en stark kunskap kring möbler och inredning och hjälper dig mer än gärna med tips och råd om hur du ska inreda ditt drömboende på bästa möjliga sätt. I deras butiker visar de ett urval av möbler men online har de ett mycket större sortiment av möbler och inredning. Köp billiga möbler online och i deras butiker.

Folkhemmets bakgrund

Folkhemmet har funnits i Sverige i många år.

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.