Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Folkhemmet.

Letar du efter de bästa Folkhemmet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Folkhemmet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Folkhemmet eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Folkhemmet och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 28/09/2022 till 04/10/2022.

Andra Möbler och Inredning-butiker

Folkhemmet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Folkhemmet är ett svenskt företag som erbjuder möbler och inredning

Lär känna Folkhemmet

Hos Folkhemmet hittar du möbler till hela ditt boende. De har ett brett sortiment av möbler, både lite billigare men även dyrare kvalitetsmöbler med en lyxig design från kända varumärken och formgivare. De säljer allt från soffor och sängar till matplatser och belysning. Folkhemmet är ditt självklara val när du ska inreda ditt hem och vill hitta en butik med ett brett sortiment och bra priser. Dessutom finns de både online men även som fysiska butiker i Stockholm.

Att knyta ihop säcken i ditt hem och hitta möbler för att få en tydlig röd tråd är inte alltid så enkelt som det kan se ut. På Folkhemmet har de en stark kunskap kring möbler och inredning och hjälper dig mer än gärna med tips och råd om hur du ska inreda ditt drömboende på bästa möjliga sätt. I deras butiker visar de ett urval av möbler men online har de ett mycket större sortiment av möbler och inredning. Köp billiga möbler online och i deras butiker.

Folkhemmets bakgrund

Folkhemmet har funnits i Sverige i många år.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Folkhemmet katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona