Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Folkhemmet.

Letar du efter de bästa Folkhemmet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Folkhemmet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Folkhemmet eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Folkhemmet och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren GUESS "IKEA reklamblad" giltig från från 17/4 till till 30/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Folkhemmet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Folkhemmet är ett svenskt företag som erbjuder möbler och inredning

Lär känna Folkhemmet

Hos Folkhemmet hittar du möbler till hela ditt boende. De har ett brett sortiment av möbler, både lite billigare men även dyrare kvalitetsmöbler med en lyxig design från kända varumärken och formgivare. De säljer allt från soffor och sängar till matplatser och belysning. Folkhemmet är ditt självklara val när du ska inreda ditt hem och vill hitta en butik med ett brett sortiment och bra priser. Dessutom finns de både online men även som fysiska butiker i Stockholm.

Att knyta ihop säcken i ditt hem och hitta möbler för att få en tydlig röd tråd är inte alltid så enkelt som det kan se ut. På Folkhemmet har de en stark kunskap kring möbler och inredning och hjälper dig mer än gärna med tips och råd om hur du ska inreda ditt drömboende på bästa möjliga sätt. I deras butiker visar de ett urval av möbler men online har de ett mycket större sortiment av möbler och inredning. Köp billiga möbler online och i deras butiker.

Folkhemmets bakgrund

Folkhemmet har funnits i Sverige i många år.