Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Flisby.

Letar du efter de bästa Flisby-erbjudandena?

Om du letar efter de största Flisby-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Flisby eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Flisby och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Tools "Kampanjblad juni / juli" giltig från från 7/6 till till 31/7.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Flisby, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Flisby är experter på sten. Så därmed bör du köpa din sten hos Flisby

Lär känna Flisby

Hos de på Flisby får du som ska köpa sten alltid den hjälp som just du behöver och deras personal har stor kunskap om alla typer av trädgårdsprojekt. Prata med dem om planering av ytor, produktval, färgsättning eller läggningsråd. Kom in i någon av deras butiker eller kontakta deras kundtjänst via telefon, chat eller mail. Deras råd kostar ingenting – men de är värda mycket.

De erbjuder alltid ny kunskap och inspiration på webben, via deras hemsida flisbyab.se, och genom deras kunniga personal. De hjälper dig med tips och råd och de samarbetar även med trädgårdsarkitekter och anläggare för att underlätta ditt projekt. Alla deras produkter, i olika prisklasser, finns lättillgängliga i deras webbshop och vill du titta närmare på olika stenvarianter har de stenbutiker i Flisby, Göteborg, Malmö, Jönköping och Halmstad. Välkommen till en erfaren specialist med det bästa inom marktäckning.

Flisbys bakgrund

1966 lade Flisby den första grundstenen till deras kunskap inom marktäckning. Sedan dess har de möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har de marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer.