Flisby Katalog 2022

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Flisby-erbjudandena?

Om du letar efter de största Flisby-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Flisby eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Flisby on Tiendeo. Bläddra i den senaste Flisby-katalogen "Flisby Katalog 2022" giltig från 08/03/2022 till 31/12/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Flisby katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Flisby, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Flisby är experter på sten. Så därmed bör du köpa din sten hos Flisby

Lär känna Flisby

Hos de på Flisby får du som ska köpa sten alltid den hjälp som just du behöver och deras personal har stor kunskap om alla typer av trädgårdsprojekt. Prata med dem om planering av ytor, produktval, färgsättning eller läggningsråd. Kom in i någon av deras butiker eller kontakta deras kundtjänst via telefon, chat eller mail. Deras råd kostar ingenting – men de är värda mycket.

De erbjuder alltid ny kunskap och inspiration på webben, via deras hemsida flisbyab.se, och genom deras kunniga personal. De hjälper dig med tips och råd och de samarbetar även med trädgårdsarkitekter och anläggare för att underlätta ditt projekt. Alla deras produkter, i olika prisklasser, finns lättillgängliga i deras webbshop och vill du titta närmare på olika stenvarianter har de stenbutiker i Flisby, Göteborg, Malmö, Jönköping och Halmstad. Välkommen till en erfaren specialist med det bästa inom marktäckning.

Flisbys bakgrund

1966 lade Flisby den första grundstenen till deras kunskap inom marktäckning. Sedan dess har de möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har de marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. 

Fler erbjudanden från Bygg och Trädgård

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona