Hitta Flisby i Din stad

Intressant att veta om Flisby ...

Flisby är experter på sten. Så därmed bör du köpa din sten hos Flisby

Lär känna Flisby

Hos de på Flisby får du som ska köpa sten alltid den hjälp som just du behöver och deras personal har stor kunskap om alla typer av trädgårdsprojekt. Prata med dem om planering av ytor, produktval, färgsättning eller läggningsråd. Kom in i någon av deras butiker eller kontakta deras kundtjänst via telefon, chat eller mail. Deras råd kostar ingenting – men de är värda mycket.

De erbjuder alltid ny kunskap och inspiration på webben, via deras hemsida flisbyab.se, och genom deras kunniga personal. De hjälper dig med tips och råd och de samarbetar även med trädgårdsarkitekter och anläggare för att underlätta ditt projekt. Alla deras produkter, i olika prisklasser, finns lättillgängliga i deras webbshop och vill du titta närmare på olika stenvarianter har de stenbutiker i Flisby, Göteborg, Malmö, Jönköping och Halmstad. Välkommen till en erfaren specialist med det bästa inom marktäckning.

Flisbys bakgrund

1966 lade Flisby den första grundstenen till deras kunskap inom marktäckning. Sedan dess har de möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har de marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. 

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.