Tiendeo official website

Bad & Kök

20 dagar kvar

Letar du efter de bästa Fibo-Trespo-erbjudandena?

Om du letar efter de största Fibo-Trespo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fibo-Trespo eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 2 Fibo-Trespo-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Fibo-Trespo-katalogen "Bad & Kök" giltig från från 16/11 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Fibo-Trespo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fibo-Trespo erbjuder vattentäta väggsystem för bad och kök

Lär känna Fibo-Trespo

Fibo är en ledande leverantör av vattentäta väggsystem av hög kvalitet. Deras väggsystem är kostnadseffektiva, enkla att installera, lätta att rengöra, hållbara och har minimal miljöpåverkan. Systemen är certifierade enligt våtrumsstandarder och panelerna har en garantitid på 15 år.

Fibo väggsystem ger dig 100 % vattentäta väggar med extra slitstyrka till bad, kök och andra rum som måste tåla slitage.

Systemet är lika lätt att montera som det är att kontrollera: Skivor i full höjd klickas ihop med Fibo Aqualock som praktiskt taget ger dig osynliga skarvar. Med Tätskiktet på framsidan behöver du aldrig att bekymra dig för osynliga skador på väggen bakom. Profiler och tillbehör är utvecklat genom 60 års erfarenhet på mer än en miljon våtrum och kök.

Fibo väggskivor består av en kärna med sju lager björkskivor framställt av PEFC-certifierade träsorter. Skivorna pressas ihop och kläs med högtryckslaminat så att membranen hamnar i front. Du får därmed en 100 % vattentät och miljövänlig designvägg för just den stilen du önskar i ditt bad, kök eller våtrum.

Fibo-Trespos bakgrund

Sedan 1952 har de jobbat för att värna om väggen i ditt våtrum.