Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Fibo-Trespo.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Fibo-Trespo katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker online

Fibo-Trespo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fibo-Trespo erbjuder vattentäta väggsystem för bad och kök

Lär känna Fibo-Trespo

Fibo är en ledande leverantör av vattentäta väggsystem av hög kvalitet. Deras väggsystem är kostnadseffektiva, enkla att installera, lätta att rengöra, hållbara och har minimal miljöpåverkan. Systemen är certifierade enligt våtrumsstandarder och panelerna har en garantitid på 15 år.

Fibo väggsystem ger dig 100 % vattentäta väggar med extra slitstyrka till bad, kök och andra rum som måste tåla slitage.

Systemet är lika lätt att montera som det är att kontrollera: Skivor i full höjd klickas ihop med Fibo Aqualock som praktiskt taget ger dig osynliga skarvar. Med Tätskiktet på framsidan behöver du aldrig att bekymra dig för osynliga skador på väggen bakom. Profiler och tillbehör är utvecklat genom 60 års erfarenhet på mer än en miljon våtrum och kök.

Fibo väggskivor består av en kärna med sju lager björkskivor framställt av PEFC-certifierade träsorter. Skivorna pressas ihop och kläs med högtryckslaminat så att membranen hamnar i front. Du får därmed en 100 % vattentät och miljövänlig designvägg för just den stilen du önskar i ditt bad, kök eller våtrum.

Fibo-Trespos bakgrund

Sedan 1952 har de jobbat för att värna om väggen i ditt våtrum.


Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor