Tiendeo official website

Kollektion 2024

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Fibo-Trespo-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Fibo-Trespo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fibo-Trespo eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Fibo-Trespo on Tiendeo. Bläddra i den senaste Fibo-Trespo-katalogen "Kollektion 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Fibo-Trespo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Fibo-Trespo erbjuder vattentäta väggsystem för bad och kök

  Lär känna Fibo-Trespo

  Fibo är en ledande leverantör av vattentäta väggsystem av hög kvalitet. Deras väggsystem är kostnadseffektiva, enkla att installera, lätta att rengöra, hållbara och har minimal miljöpåverkan. Systemen är certifierade enligt våtrumsstandarder och panelerna har en garantitid på 15 år.

  Fibo väggsystem ger dig 100 % vattentäta väggar med extra slitstyrka till bad, kök och andra rum som måste tåla slitage.

  Systemet är lika lätt att montera som det är att kontrollera: Skivor i full höjd klickas ihop med Fibo Aqualock som praktiskt taget ger dig osynliga skarvar. Med Tätskiktet på framsidan behöver du aldrig att bekymra dig för osynliga skador på väggen bakom. Profiler och tillbehör är utvecklat genom 60 års erfarenhet på mer än en miljon våtrum och kök.

  Fibo väggskivor består av en kärna med sju lager björkskivor framställt av PEFC-certifierade träsorter. Skivorna pressas ihop och kläs med högtryckslaminat så att membranen hamnar i front. Du får därmed en 100 % vattentät och miljövänlig designvägg för just den stilen du önskar i ditt bad, kök eller våtrum.

  Fibo-Trespos bakgrund

  Sedan 1952 har de jobbat för att värna om väggen i ditt våtrum.