Englesson Katalog Soffor

10 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Englesson-erbjudandena?

Om du letar efter de största Englesson-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Englesson eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Englesson-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Englesson-katalogen "Englesson Katalog Soffor" giltig från 04/09/2022 till 14/10/2022 och börja spara pengar nu!

Hitta Englesson i din stad

Andra Möbler och Inredning-butiker

Englesson, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Englesson är en svensk kedja som säljer möbler och sängar som du trivs med -länge

Lär känna Englesson

De som arbetar på Englesson & Company finns alltid till hands för att hjälpa dig att inreda ditt hem. De är intresserade och kunniga och gör gärna ett besök hemma hos dig. På så sätt kan de ge passande förslag på möblering, tygval och färgsättning. Ring eller besök dem, så bokar de en tid. Passande färg och mönster, som framhäver dina möbler, hittar du bland deras tapetböcker. Likaså tyget till gardinerna, matsalsstolarna och kuddarna i soffan. I deras mångfald av tygprover kommer du att hitta exakt det som passar ditt hem. Antingen du vill ha soft miljö med vilsamma dämpade toner, eller en sprudlande färgrik energikick.

Englessons möbelfabrik är en av Europas modernaste. De erbjuder möbler för hela hem och inredningar för offentlig miljö. Produkterna säljs genom möbelhandlare i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt i flera länder i Europa. Deras butik har vardagliga öpettider och finns i Djursholm. hemsidan englesson.se hittar du hela deras sortiment, och kan även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Englessons bakgrund

Sedan 1964 har familjeföretaget Englesson i Djursholm tillverkat möbler, kända för sin höga kvalitet. Med svensk design och inspiration från det skandinaviska formspråket och egen tillverkning.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Englesson katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona