Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Englesson.

Letar du efter de bästa Englesson-erbjudandena?

Om du letar efter de största Englesson-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Englesson eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Englesson och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Hitta Englesson kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Englesson, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Englesson är en svensk kedja som säljer möbler och sängar som du trivs med -länge

Lär känna Englesson

De som arbetar på Englesson & Company finns alltid till hands för att hjälpa dig att inreda ditt hem. De är intresserade och kunniga och gör gärna ett besök hemma hos dig. På så sätt kan de ge passande förslag på möblering, tygval och färgsättning. Ring eller besök dem, så bokar de en tid. Passande färg och mönster, som framhäver dina möbler, hittar du bland deras tapetböcker. Likaså tyget till gardinerna, matsalsstolarna och kuddarna i soffan. I deras mångfald av tygprover kommer du att hitta exakt det som passar ditt hem. Antingen du vill ha soft miljö med vilsamma dämpade toner, eller en sprudlande färgrik energikick.

Englessons möbelfabrik är en av Europas modernaste. De erbjuder möbler för hela hem och inredningar för offentlig miljö. Produkterna säljs genom möbelhandlare i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt i flera länder i Europa. Deras butik har vardagliga öpettider och finns i Djursholm. hemsidan englesson.se hittar du hela deras sortiment, och kan även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Englessons bakgrund

Sedan 1964 har familjeföretaget Englesson i Djursholm tillverkat möbler, kända för sin höga kvalitet. Med svensk design och inspiration från det skandinaviska formspråket och egen tillverkning.