Hitta Englesson i Din stad

Intressant att veta om Englesson ...

Englesson är en svensk kedja som säljer möbler och sängar som du trivs med -länge

Lär känna Englesson

De som arbetar på Englesson & Company finns alltid till hands för att hjälpa dig att inreda ditt hem. De är intresserade och kunniga och gör gärna ett besök hemma hos dig. På så sätt kan de ge passande förslag på möblering, tygval och färgsättning. Ring eller besök dem, så bokar de en tid. Passande färg och mönster, som framhäver dina möbler, hittar du bland deras tapetböcker. Likaså tyget till gardinerna, matsalsstolarna och kuddarna i soffan. I deras mångfald av tygprover kommer du att hitta exakt det som passar ditt hem. Antingen du vill ha soft miljö med vilsamma dämpade toner, eller en sprudlande färgrik energikick.

Englessons möbelfabrik är en av Europas modernaste. De erbjuder möbler för hela hem och inredningar för offentlig miljö. Produkterna säljs genom möbelhandlare i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt i flera länder i Europa. Deras butik har vardagliga öpettider och finns i Djursholm. hemsidan englesson.se hittar du hela deras sortiment, och kan även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Englessons bakgrund

Sedan 1964 har familjeföretaget Englesson i Djursholm tillverkat möbler, kända för sin höga kvalitet. Med svensk design och inspiration från det skandinaviska formspråket och egen tillverkning.

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.