Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Engelska Tapetmagasinet.

Letar du efter de bästa Engelska Tapetmagasinet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Engelska Tapetmagasinet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Engelska Tapetmagasinet eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Engelska Tapetmagasinet och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Le Creuset "Spara upp till 30% !" giltig från från 24/5 till till 10/6.

Hitta Engelska Tapetmagasinet kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Engelska Tapetmagasinet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Engelska Tapetmagasinet erbjuder tapeter online, och därmed både tapet och tyger direkt till ditt hem.

Lär känna Engelska Tapetmagasinet

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och är ett familjeföretag. Under hela denna tid har de sålt tapeter till privatpersoner, fastighetsföretag, inredare och målerifirmor. Numera säljer de mycket mer än tapeter. Tyger och färger med tillbehör är två andra varugrupper, där de liksom tapeter erbjuder ett av Sveriges största utbud. De säljer även gardiner, kuddar och mängder av inredningsdetaljer till ditt hem.

Engelska Tapetmagasinet består av en fysisk butik som ligger i centrala Göteborg med vardagliga öppettider, samt deras e-handel på hemsidan engelskatapetmagasinet.se, där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

När det gäller tapeter är de specialister och de erbjuder ett av Sveriges största utbud. Våra tyger tar vi in från leverantörer som har ett högt designinnehåll och håller hög kvalitet. De ser även helst att deras tyger har en koppling till tapeter. Genom deras färgavdelning vill de skapa ett nytt sätt att titta på färg och deras leverantörer kommer både från Sverige och England - noga utvalda, till deras stora utbud.

Engelska Tapetmagasinets bakgrund


Engelska Tapetmagasinet är ett familjeföretag som sedan 1899 älskar tapeter, tyger och inredning.