Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Djurmagazinet.

Letar du efter de bästa Djurmagazinet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Djurmagazinet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Djurmagazinet eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Djurmagazinet och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Vedum "Luckprislista kök" giltig från från 19/6 till till 3/7.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Djurmagazinet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Djurmagazinet är en landsomfattande butikskedja som riktar in sig på djurtillbehör och djurfoder.

Lär känna Djurmagazinet

Djurmagazinet finns både för dig och din bästa vän. DjurMagazinet älskar djur. Därför har de samlat på sig massvis av kunskap om hur man tar hand om ett husdjur på bästa sätt. Den kunskapen delar de mer än gärna med sig av. Kom in i någon av Djurmagazinets butiker om du undrar över något, de hjälper till med allt – högt och lågt! Inga frågor är för små, de finns till för att de verkligen bryr oss om ditt djur.

Djurmagazinet kan allt från foder till skötsel, för både stora och små djur. I deras butiker hittar du produkter av hög kvalitet till rätt pris, och de finns på ett flertal olika platser i landet. Butikerna finns exempelvis på platser så som Kalix, Norrköping, Malmö och Nässjö. Öppettiderna är vardagliga för denna typ av butik, men på hemsidan är det alltid öppet. Även om de där inte har någon försäljning så finns det många typer av tips och hjälp för dig och ditt djur. På djurmagazinet.se finns information om exempelvis deras kundklubb.

Djurmagazinets bakgrund

Djurmagazinet har funnits i Sverige under lång tid. Från 2013 sammarbetar de med Arken zoo.

Djurmagainets kundklubb

Du som kund kan kostnadsfritt ansluta dig till DjurMagazinets kundklubb. Att registrera sig är enkelt; på plats i ders butiker anmäler du dig och ditt medlemskap kopplas till ditt personnummer. Som medlem får du ta del av speciella erbjudanden för kundklubbsmedlemmar eller speciella event i just din butik. 

Ansökan om medlemskap kan göras direkt i en DjurMagazinet butik. Identifiera dig alltid i kassan innan köp för att inte gå miste om erbjudanden.

Baserat på analyser kan deras medlemmar delas in i olika kundgrupper för att ge olika grupper (segment) olika erbjudanden, förmåner och rabatter baserat på köphistorik, angivna preferenser, ålder, bostadsort, marknadsundersökningar.