POWERSTACK BATTERY TECHNOLOGY

26 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Dewalt-erbjudandena?

Om du letar efter de största Dewalt-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dewalt eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 8 Dewalt-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Dewalt-katalogen "POWERSTACK BATTERY TECHNOLOGY" giltig från 15/09/2022 till 31/10/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

Dewalt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dewalt erbjuder verktyg och maskiner för proffs och hemmafixare

Lär känna Dewalt

Idag har Dewalts tradition byggts in i ett brett sortiment av högeffektiva, elektriska handverktyg och tillbehör. Accepterandet av dessa DEWALT yrkesverktyg av yrkesmän över hela världen har gjort DEWALT till det ledande märket av yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elvertkygsmärket i världen under de senaste fem åren.

De har förbundit sig att eftersträva en framstående position vad gäller miljö, hälsa och säkerhet genom kontinuerlig förbättring av processerna och deras tillverkningsteknik. De förväntar sig att deras organisationer håller högsta standard, att avfallsgenereringen minimeras, att material och produkter återanvänds där så är möjligt och att alla tillämliga lagar och förordningar följs.

Deras produkter säljs via flera olika återförsäljare, men du kan även se vad de erbjuder via hemsidan dewalts.se.

Dewalts bakgrund

I över 90 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner. År 1923 uppfann Raymond DEWALT radialarmsågen, som i flera decennier blev en standard i fråga om kvalitet och hållbarhet.

Det var starten på vårt långvariga rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrannt, grovt och pålitligt. Detta blev DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Dewalt katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona