Tiendeo official website

Dewalt reklamblad

Publicerades igår

Letar du efter de bästa Dewalt-erbjudandena?

Om du letar efter de största Dewalt-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dewalt eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 10 Dewalt-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Dewalt-katalogen "Dewalt reklamblad" giltig från 03/06/2023 till 30/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Dewalt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dewalt erbjuder verktyg och maskiner för proffs och hemmafixare

Lär känna Dewalt

Idag har Dewalts tradition byggts in i ett brett sortiment av högeffektiva, elektriska handverktyg och tillbehör. Accepterandet av dessa DEWALT yrkesverktyg av yrkesmän över hela världen har gjort DEWALT till det ledande märket av yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elvertkygsmärket i världen under de senaste fem åren.

De har förbundit sig att eftersträva en framstående position vad gäller miljö, hälsa och säkerhet genom kontinuerlig förbättring av processerna och deras tillverkningsteknik. De förväntar sig att deras organisationer håller högsta standard, att avfallsgenereringen minimeras, att material och produkter återanvänds där så är möjligt och att alla tillämliga lagar och förordningar följs.

Deras produkter säljs via flera olika återförsäljare, men du kan även se vad de erbjuder via hemsidan dewalts.se.

Dewalts bakgrund

I över 90 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner. År 1923 uppfann Raymond DEWALT radialarmsågen, som i flera decennier blev en standard i fråga om kvalitet och hållbarhet.

Det var starten på vårt långvariga rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrannt, grovt och pålitligt. Detta blev DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.