Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Dewalt.

Letar du efter de bästa Dewalt-erbjudandena?

Om du letar efter de största Dewalt-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dewalt eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Dewalt och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Impecta "Frökatalog 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Dewalt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dewalt erbjuder verktyg och maskiner för proffs och hemmafixare

Lär känna Dewalt

Idag har Dewalts tradition byggts in i ett brett sortiment av högeffektiva, elektriska handverktyg och tillbehör. Accepterandet av dessa DEWALT yrkesverktyg av yrkesmän över hela världen har gjort DEWALT till det ledande märket av yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elvertkygsmärket i världen under de senaste fem åren.

De har förbundit sig att eftersträva en framstående position vad gäller miljö, hälsa och säkerhet genom kontinuerlig förbättring av processerna och deras tillverkningsteknik. De förväntar sig att deras organisationer håller högsta standard, att avfallsgenereringen minimeras, att material och produkter återanvänds där så är möjligt och att alla tillämliga lagar och förordningar följs.

Deras produkter säljs via flera olika återförsäljare, men du kan även se vad de erbjuder via hemsidan dewalts.se.

Dewalts bakgrund

I över 90 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner. År 1923 uppfann Raymond DEWALT radialarmsågen, som i flera decennier blev en standard i fråga om kvalitet och hållbarhet.

Det var starten på vårt långvariga rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrannt, grovt och pålitligt. Detta blev DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.