Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Dewalt katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker online

Dewalt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dewalt erbjuder verktyg och maskiner för proffs och hemmafixare

Lär känna Dewalt

Idag har Dewalts tradition byggts in i ett brett sortiment av högeffektiva, elektriska handverktyg och tillbehör. Accepterandet av dessa DEWALT yrkesverktyg av yrkesmän över hela världen har gjort DEWALT till det ledande märket av yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elvertkygsmärket i världen under de senaste fem åren.

De har förbundit sig att eftersträva en framstående position vad gäller miljö, hälsa och säkerhet genom kontinuerlig förbättring av processerna och deras tillverkningsteknik. De förväntar sig att deras organisationer håller högsta standard, att avfallsgenereringen minimeras, att material och produkter återanvänds där så är möjligt och att alla tillämliga lagar och förordningar följs.

Deras produkter säljs via flera olika återförsäljare, men du kan även se vad de erbjuder via hemsidan dewalts.se.

Dewalts bakgrund

I över 90 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner. År 1923 uppfann Raymond DEWALT radialarmsågen, som i flera decennier blev en standard i fråga om kvalitet och hållbarhet.

Det var starten på vårt långvariga rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrannt, grovt och pålitligt. Detta blev DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor