Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från DesignTorget.

Letar du efter de bästa DesignTorget-erbjudandena?

Om du letar efter de största DesignTorget-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från DesignTorget eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från DesignTorget och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

DesignTorget, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Designtorget erbjuder design för ditt hem, med produkter inom exempelvis kök och vardagsrum.

Lär känna Designtorget

Designtorget är en destination för dem som vill upptäcka design och formgivare. De har flera butiker på attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Malmö och på Arlanda samt några  shop in shops på olika Åhlens varuhus runtom i landet. Allt för att vara tillgängliga för deras kunder och ge deras samarbetspartners bästa möjliga exponering. Utöver det så har de en webbshop för att öka tillgängligheten där de inte finns representerade lokalt, samt för att möta deras kunders och samarbetspartners efterfrågan på en digital närvaro. Denna hittar du vid hemsidan designtorget.se där du dessutom kan finna erbjudaden och nyheter.

Deras butiker som är verksamhetens hjärta hittar du väl utvald design för hemmet i första hand. Du hittar produkter inom bl.a. kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer. 

Designtorgets bakgrund

Historien om Designtorget började 1993 med en stor och hopplös yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och så väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

Designtorget arbetar för hållbarhet

Designtorget strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i deras arbete speglas också av deras förhållningssätt gällande hållbarhet och transparens i förädlingsprocessen - De kallar det Klarhet! 

Designtorgets hållbarhetsprogam Klarhet bygger på ett åtagande om tydlighet och transparens i kommunikationen kring hur de arbetar för en mer hållbar och rättvis värld. Hållbarhet ska vara en självklar del i de affärsmöjligheter de skapar och i deras kommunikation med deras kunder. Ambitionen är att bidra till lösningar på en del av de globala utmaningar som vi tillsammans står inför och på så sätt bli vi också relevanta i framtiden. Hållbarhet för oss omfattar miljö, människor och möjligheter.