Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Derome Byggvaror.

Letar du efter de bästa Derome Byggvaror-erbjudandena?

Om du letar efter de största Derome Byggvaror-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Derome Byggvaror eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Derome Byggvaror och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Clas Ohlson "Clas Ohlson reklamblad" giltig från från 5/7 till till 30/7.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Derome Byggvaror, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Derome Byggvaror erbjuder byggvaror och järnvaror.

Lär känna Derome Byggvaror

 I nära samarbete hittar Derome Byggvaroro lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och för framtiden. De finns här för att hjälpa dig i dina projekt. Du kan handla i deras fysiska butiker, i deras webbshop på hemsidan derome.se eller ta hjälp av någon av deras specialister. Med drygt 45 anläggningar längs hela västkusten, Skåne, Blekinge och Småland möter de yrkeskundernas behov. De har ett heltäckande sortiment och ett erbjudande som inkluderar logistik och service. De servar även bygg- och industriproffs genom sina varumärken IMAB och BMS och genom Svensk Bygglogistik kan de erbjuda sina materialförsörjning. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Halmstad, Karlstad, Umeå och Linköping.

hemsidan är det dock alltid öppet, och här finner du en mängd olika erbjudanden och stort omfång med information. Dessutom hittar du nyheter, kampanjer och deras egna kundservice här.

Derome Byggvarors bakgrund

Derome AB är ett svenskt familjeföretag, grundat 1946. Det är en träindustri med verksamheter inom hela kedjan, från skog till färdigt hus. Koncernen har i dag verksamhet inom sex affärsområden.

Hållbarhet med Derome Byggvaror

Derome Byggvaror vill bidra till en hållbar utveckling.

De tar socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar och arbetar med ständiga förbättringar i hela sin verksamhet – från hur deras anläggningar och produkter påverkar den yttre miljön till hur de bidrar till livskraftiga samhällen.  

Genom deras affärsidé kan de erbjuda förnybara produkter till marknaden. Därtill utmanar de sig själva att ständigt utveckla bättre lösningar för människa och miljö.

Med deras hållbarhetsarbete vill de driva utvecklingen framåt i de branscher som vi verkar inom. 

De tror på samarbete – med  kunder, leverantörer och andra partners. Tillsammans skapar de lösningar som förenklar kundernas vardag och som bidrar till ett hållbart samhälle.