Körsbärslunden

27 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Derome Byggvaror katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Derome Byggvaror, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Derome Byggvaror erbjuder byggvaror och järnvaror.

Lär känna Derome Byggvaror

 I nära samarbete hittar Derome Byggvaroro lösningar som skapar värde för dig, dina kunder och för framtiden. De finns här för att hjälpa dig i dina projekt. Du kan handla i deras fysiska butiker, i deras webbshop på hemsidan derome.se eller ta hjälp av någon av deras specialister. Med drygt 45 anläggningar längs hela västkusten, Skåne, Blekinge och Småland möter de yrkeskundernas behov. De har ett heltäckande sortiment och ett erbjudande som inkluderar logistik och service. De servar även bygg- och industriproffs genom sina varumärken IMAB och BMS och genom Svensk Bygglogistik kan de erbjuda sina materialförsörjning. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Halmstad, Karlstad, Umeå och Linköping.

hemsidan är det dock alltid öppet, och här finner du en mängd olika erbjudanden och stort omfång med information. Dessutom hittar du nyheter, kampanjer och deras egna kundservice här.

Derome Byggvarors bakgrund

Derome AB är ett svenskt familjeföretag, grundat 1946. Det är en träindustri med verksamheter inom hela kedjan, från skog till färdigt hus. Koncernen har i dag verksamhet inom sex affärsområden.

Hållbarhet med Derome Byggvaror

Derome Byggvaror vill bidra till en hållbar utveckling.

De tar socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar och arbetar med ständiga förbättringar i hela sin verksamhet – från hur deras anläggningar och produkter påverkar den yttre miljön till hur de bidrar till livskraftiga samhällen.  

Genom deras affärsidé kan de erbjuda förnybara produkter till marknaden. Därtill utmanar de sig själva att ständigt utveckla bättre lösningar för människa och miljö.

Med deras hållbarhetsarbete vill de driva utvecklingen framåt i de branscher som vi verkar inom. 

De tror på samarbete – med  kunder, leverantörer och andra partners. Tillsammans skapar de lösningar som förenklar kundernas vardag och som bidrar till ett hållbart samhälle.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor