Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från CC Höganäs.

Letar du efter de bästa CC Höganäs-erbjudandena?

Om du letar efter de största CC Höganäs-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från CC Höganäs eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från CC Höganäs och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Clas Ohlson "Clas Ohlson reklamblad" giltig från från 5/7 till till 30/7.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

CC Höganäs, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Höganäs kakel och klinker erbjuder vägen till ditt nya drömrum.

Lär känna Höganäs kakel & klinker

Via Höganäs Kakel & Klinker hittar du inspiration för hemmet - badrum, kök, hall, vardagsrum och mycket mer! Höganäs kakel och klinker tycker de, såklart, är en solklar del av varje hem.
I kök och badrum är både kakel och klinker en älskad del men det finns ju fler platser i hemmet som behöver en slitstark yta.

De älskar kakel och klinker i alla dess former och färger! Deras keramiska golv- och väggplattor kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal.

Butikerna har varadgaliga öppettider och finns i Höganäs. Deras hemsidan cchoganas.se ger dig mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Höganäs kakel & klinkels bakgrund

I Sverige har de funnits sedan år 1886 och det är med stolthet över deras arv som de blickar framåt för att möta dagens och framtidens behov och drömmar.