Hitta CC Höganäs i Din stad

Intressant att veta om CC Höganäs ...

Höganäs kakel och klinker erbjuder vägen till ditt nya drömrum.

Lär känna Höganäs kakel & klinker

Via Höganäs Kakel & Klinker hittar du inspiration för hemmet - badrum, kök, hall, vardagsrum och mycket mer! Höganäs kakel och klinker tycker de, såklart, är en solklar del av varje hem.
I kök och badrum är både kakel och klinker en älskad del men det finns ju fler platser i hemmet som behöver en slitstark yta.

De älskar kakel och klinker i alla dess former och färger! Deras keramiska golv- och väggplattor kännetecknas av naturliga råvaror, energisnål produktion, minimal miljöpåverkan vid användning och möjlighet till fullständig återanvändning eller återvinning.

CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal.

Butikerna har varadgaliga öppettider och finns i Höganäs. Deras hemsidan cchoganas.se ger dig mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Höganäs kakel & klinkels bakgrund

I Sverige har de funnits sedan år 1886 och det är med stolthet över deras arv som de blickar framåt för att möta dagens och framtidens behov och drömmar.


Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.