Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Byggfabriken.

Letar du efter de bästa Byggfabriken-erbjudandena?

Om du letar efter de största Byggfabriken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Byggfabriken eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Byggfabriken och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Impecta "Frökatalog 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Byggfabriken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Byggfabriken är en modern byggbutik via online och butik

Lär känna Byggfabriken

Byggfabriken har allt för dig som vill bygga, göra o och inreda ditt hem. Förutom en mängd olika produkter erbjuder de också renoveringshjälp. I deras renoveringshjälp hittar du artiklar om byggnadsvård och renovering, smarta tips och råd. Stilhistoriska guider, läggningsanvisningar och teknisk information. I renoveringhjälpen hittar du artiklar för dig som renoverar, inreder och är intresserad av byggnadsvård.

De flesta av Byggfabrikens dörrhandtag; rosetter, nyckel- och långskyltar monteras med kullerförsänkt träskruv (medföljer) i dörrens trä. Dörrarnas håltagning kan se ut på två sätt. Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Göteborg, Malmö och StockholmI centrum av Linnéstadens tjusiga sekelskiftesmiljöer, bland trevliga små butiker, restauranger och caféer hittar du exempelvis deras nyaste butik i Göetborg.

Byggfabrikens bakgrund

På Östergatan i Malmö, vid kulturkvarteret St. Gertrud ligger sedan 1999 deras Malmöbutik. Här kan du seutställningar av våra kök, snickerier, golv & kakel, badkar m.m.