Tiendeo official website

Erbjudanden Bygg Ole

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Bygg Ole-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bygg Ole-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bygg Ole eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bygg Ole on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bygg Ole-katalogen "Erbjudanden Bygg Ole" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Bygg Ole, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bygg Ole är allt du behöver när du behöver material för att bygga

Lär känna Bygg Ole

Bygg Ole är ett fräscht byggvaruhus innehållande ett brett utbud av virke, verktyg och andra byggvaror, både för dig som är proffs och konsument. Dessutom inspirerande utställningar med allt för bad, kök, färg, tapet och golv. Speciellt stolta är de över deras stora stugutställning. Deras  mål är att du skall vara helnöjd när du åker ifrån Bygg Ole. Att du fått hjälp att hitta prisvärda kvalitetsprodukter avsedda för just ditt projekt och fått inspiration, tips och råd som gör att du kommer tillbaka till dem när det är dags för nästa projekt.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Nacka och Värmdö, men de har även ett nära sammarbete med Beijer. Dessutom kan du handla från hela deras sotiment via hemsidan beijerbygg.se/byggole.

Bygg Oles bakgrund

1996 skapades det nya varumärket Bygg-Ole. Produktions och distributionsverksamheten i Mensätra omvandlades till ett renodlat volymkundskoncept för det tyngre bassortimentet och behåller det gamla inarbetade varumärket Nacka Trä. Kundlöftet ”Stans vaknaste byggvaruhus.