Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Buketten.

Letar du efter de bästa Buketten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Buketten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Buketten eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Buketten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 11/6 till till 25/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Buketten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Buketten är som namnet skvallrar om, en blomsteraffär.

Lär känna Buketten

Buketten är fristående blomsterbutiker som finns på flera orter i Sverige, för närvarande från Lund i söder till Kalix i norr. De har en gemensam profilering med ett gemensamt varumärke. Deras varor köper de i stort sett från gemensamma leverantörer men de har ingen egen inköpsavdelning. Av den anledningen kan sortiment och pris skilja sig mellan olika Bukettenbutiker i landet. De har heller inte någon gemensam annonsavdelning så de utbud som du erbjuds på din ort behöver inte erbjudas på någon annan ort.

Vad de däremot har är en gemensam syn på blomsterbranschen. De vill erbjuda dig som konsument en kvalitetsvara till ett attraktivt pris. Butiken finns på platser så som Hudiksvall, Öland, Jönköping och Östersund. Butikerna har vardagliga öppettider, som dock kan skilja sig mellan orterna. På hemsidan buketten.se kan du finna mer information om just din Buketten butik.

De hoppas att din Bukettenbutik lever upp till dina förväntningar för de vet, att det handlar inte bara om vad de gör, utan hur de gör det. En bukettenkund ska vara en nöjd kund.

Bukettens bakgrund

Sen 1960 har Buketten funnits på den svenska marknaden och är idag ett starkt och konkurrenskraftigt varumärke inom blomsterbranschen.

Bli en del av Buketten

Vill du starta en bukettenbutik?

Buketten är ett antal fristående butiker från Lund i söder till Kalix i norr som är organiserade i en ekonomisk förening. 

Samarbetet i föreningen syftar till att ge stöd och information mellan kollegor och att nå en stark position på marknaden. Föreningen kan påverka inköpsvolymer och inköpspriser, men också ge verktyg till enskilda medlemmar så att de kan bilda ett framgångsrikt och konkurrenskraftigt företag som kan bli marknadsledande på orten.

Funderar du på att bli blomsterhandlare? Du kanske redan är än men vill ha möjligheten att ta del av ett framgångsrikt koncept. Säkert funderar du på den hårdnade konkurrensen inom branschen. 
Då kan du ta kontakt med Buketten och se om du kan vara en del av företaget.