Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Brukspecialisten.

Letar du efter de bästa Brukspecialisten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Brukspecialisten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Brukspecialisten eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Brukspecialisten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Impecta "Frökatalog 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Brukspecialisten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bruksspecialisten erbjuder produkter och tjänster inom bygg gällande tegel, mur och puts

Lär känna Brukspecialisten

Brukspecialisten är Sveriges enda specialistkedja som säljer tjänster och systemlösningar inom murat & putsat byggande. De har kompletta system inom tegel, puts och betong för både nyproduktion och renovering, samt konsulttjänster inom fasadprojektering.

Idag finns Brukspecialisten etablerade i Stockholm, Göteborg och i Malmö med både yrkesbutiker och med sälj- & konstruktionsavdelningar samt en tegelbalkfabrik.

Deras yrkesbutiker är helt anpassade att underlätta vardagen för landets alla mur- och putsentreprenörer. Med över 120 olika sorters bruk på lager klara de allt inom murat och putsat byggande. Såklart med kunniga specialister på plats i deras butiker.

I tidiga skeden hjälper de projektsäljare och konstruktörer fastighetsbolag, beställare och arkitekter med fasadprojekteringar samt systemval inom både tegel och puts. Genom att tillföra tidig tekniskt och estetiskt stöd säkerställer de att fasaderna blir både kostnadseffektiva och hållbara.

hemsidan bruksspecialisten.se kan du finna hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Bruksspecialistens bakgrund

1996 fick tre brukspecialister från Ernström Bygg idén om att starta ett företag med ett brett sortiment inom murat och putsat byggande. Marknadens entreprenörer saknade en leverantör som kunde leverera rätt produkt, till rätt plats i rätt tid.