Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Björbo Badrum.

Letar du efter de bästa Björbo Badrum-erbjudandena?

Om du letar efter de största Björbo Badrum-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Björbo Badrum eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Björbo Badrum och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från från 18/9 till till 24/9.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Björbo Badrum, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Björbo Badrum är ett svenskt företag som tillverkar badrumsmöbler.

Lär känna Björbo Badrum

Björbo Badrum badrumsmöbler är av hög kvalitet med fokus på hantverk, design, form och tradition. Här hittar du olika möbelserier så som Capella,  Saga, Valhall, och Apollo m.fl.

I Sverige finns flera Björbo Badrum återförsäljare så som Interkakel, Bygma, Kakellagret, m.fl. Björbo Badrum katalog går att beställa kostnadsfritt och ger dig inspiration för ditt badrum.

Via sociala medier och på bjorbobadrum.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Björbo Badrums rea och nyheter.

Andra möbelserier är: Björbo Badrum Horisont, Björbo Badrum X-frost och Björbo Badrum Oxford.

Björbo Badrum möbler tillverkas i Björbo i Dalarna, och här finns även huvudkontoret.

Björbo Badrum har även verksamhet i Norge och Åland.

Se mer på hemsidan för information om produkter, katalog, badrumsinspiration och kontakt med Björbo Badrum kundtjänst.

Björby Badrums bakgrund

Björby badrums historia börjar 1916 då de började tillverkade byggnadsnickerier. Deras snickeri ligger utmed Västerdalälven i byn Björbo ca 12 mil söder om Sälen. Här går hantverket och stoltheten i arv. Deras stora hantverkskunnande ligger till grund för den höga kvalité de levererar.