Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Biva.

Letar du efter de bästa Biva-erbjudandena?

Om du letar efter de största Biva-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Biva eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Biva och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Peugeot "Nya Peugeot Partner & E-Partner" giltig från från 11/5 till till 11/5.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Biva, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Biva erbjuder ett stort sortiment som berör bilar

Lär känna Biva

Att äga en bil är ett stort ansvar och det är därför klokt att göra underhåll regelbundet, särskilt innan en längre bilresa. Detta bidrar till att få ut det mesta av bilen och ger bland annat flera olika fördelar. Via hemsidan biva.se kan du finna information om hur läget ser ut just nu gällande bilar. Exempelvis kan du här finna information om begagnade bilar. Visste du att det köps många begagnade bilar ute i landet just nu? Kategorin för begagnade bilar går riktigt bra just nu när det gäller försäljning. Kanske är det den aktuella debatten om onödig konsumtion som ligger bakom trenden. Eller finns det andra anledningar som förklarar svenskars ökade intresse för begagnade bilar?

En viktig faktor bakom den starka trenden under 2019 gällande begagnade bilar är nyproduktionen. Den har nämligen minskat något den senaste tiden. Varför då kanske du undrar? Det är bland annat WLTP som påverkat att nyproduktionen hamnat på efterkälke. WLTP står för Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure och är ett nytt fordonstest framtaget av EU i samarbete med Japan och Indien.

Bivas Bakgrund

Biva har funnits i flera år.