Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bildelshuset.

Letar du efter de bästa Bildelshuset-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bildelshuset-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bildelshuset eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bildelshuset och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Mercedes-Benz "Mercedes-Benz Offroader W465" giltig från från 28/3 till till 28/3.

Hitta Bildelshuset kataloger i din stad

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Bildelshuset, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bildelshuset är en svensk butik som säljer bildelar och tillbehör

Lär känna Bildelshuset

Bildelshuset befinner sig ca 1 mil söder om Örnsköldsvik i Överhörnäs nära Haffstaskolan. de har varadgliga öppettider. I deras lokaler finns en fullt utrustad bilverkstad där de utför service, reparationer, avgasmätningar, hjul- och ljusinställningar, däckbyte, ac/klima service med mera på era fordon. 

Med avancerad diagnosutrustning kan de koppla upp sig mot ditt fordon och göra en diagnos på bilens olika system. De har även utrustning för att släcka felkoder och servicelampor.

Deras bildemontering är certifierad och ansluten till BilRetur och SBR. Ditt uttjänta fordon blir omhändertaget på ett miljöriktigt sätt hos Bildelshuset. De har en stor plan med ca 350 demonteringsbilar att skruva och plocka delar ifrån, samt ett stort lager med begagnade delar. Demonteringen får även in  försäkringsbilar.

De har allt din bil behöver.  Oavsett vilket bilmärke du valt att köra så har de delen.
Volvo, Saab, Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW, Ford, Peugeot, Renault, Citroen, Toyota ,Mazda, Mitsubishi, Honda eller andra märken.

Via hemsidan bildeslhuset.com hittar du delar av deras sortiment, erbjudanden, information och kampanjer.

Bildelshusets bakgrund

Bildelshuset har funnits i Sverige i flera år.