Andra användare tittade även på

Hitta Asperö i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Asperö katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

Intressant att veta om Asperö ...

Asperö erbjuder det mesta inom båt

Lär känna Asperö

Egen tillverkning har hela tiden skett under varumärket Rivö. Sveriges mest populära källa till tekniska textilier såsom t.ex. båtkapellväv och segelduk, tillbehör för fritidsbåtar och fartyg, fiskeredskap. Insatsvaror till industrin.

Många av de välkända produkterna som finns i handeln har just Asperö Handels AB som distributör och deras verksamhet är väl anpassad till de utmaningar som finns inom modern handel och industri.

Asperö Handels AB arbetar med 5 principer som bas, Ett bra förhållande mellan  kvalitet/pris, Design som är enkel och funktionell, Basfärger och material med lång livslängd, En känsla för detaljer som gör helheten, En strävan efter att välja alternativ som är bäst ur miljösynpunkt. Solida, funktionella produkter av högsta kvalitet finner ni tack vare detta hos dem.

Deras butik finns i Frölunda, Göteborg och har vardagliga öppettider. Dessutom kan du finna nyheter, erbjudanden och information på deras hemsida aspero.se.

Asperös bakgrund

Sedan fler än 90 år har Asperö Handels AB varit agent, distributör samt grossist för välkända internationella produkter och varumärken.