Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Alfa Romeo.

Letar du efter de bästa Alfa Romeo-erbjudandena?

Om du letar efter de största Alfa Romeo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Alfa Romeo eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Alfa Romeo och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bilia "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Alfa Romeo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Alfa Romeo är en italiensk biltillverkare som funnits sedan början av 1910-talet.

Lär känna Alfa Romeo

Alfa Romeo har blivit kända för sina sportiga personbilar och framgångar inom bilsport. Alfa Romeo Sverige erbjuder förutom bilförsäljning även tjänster som Alfa Romeo försäkring, Alfa Romeo reservdelar och service, samt försäljning av begagnade Alfa Romeo bilar.

I Sverige säljs Alfa Romeo via återförsäljare på flera olika orter. Du kan hitta närmsta återförsäljare på hemsidan alfaromeo.se.

Alfa Romeo Sverige är aktiva på sociala medier så som Facebook och Twitter. Här kan du följa aktuella nyheter och kampanjer samt ser mer av de olika bilmodellerna och ta del av olika erbjudanden.

Några av de vanligaste bilmodellerna som säljs i Sverige: Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo 4C och Alfa Romeo Giulietta.

Några andra modeller är Alfa Romeo 159, Alfa Romeo 4C och Alfa Romeo 147.

Alfa Romeos bakgrund

Alfa Romeo är en italiensk biltillverkare med säte i Turin och grundad i Milano 1910. Alfa Romeo har blivit känt för sina sportiga personbilar och framgångar inom bilsport. Det traditionsrika företaget ingår sedan 1986 i Fiat-koncernen.

Alfa Romeo är en av Europas klassiska sportsbilstillverkare, och den typiska färgen på bilarna är röd.

Se mer på hemsidan för information om bilmodeller, återförsäljare, provkörning samt kontakt  kundservice.

Alfa Romeros ger dig garanti

Alfa Romero erbjudande är utformat för att ta hand om din bil tillsammans med dig, från inköpstillfället och framåt, under den tid och körsträcka som ni har tillsammans.

Njut av största möjliga körglädje bakom ratten!

Med Alfa Romeros GARANTI reparerar de ditt fordon kostnadsfritt om ett problem skulle uppstå under garantins giltighetsperiod och felet beror på materialfel eller fabrikationsfel. Fordonet repareras utan kostnad och den auktoriserade verkstaden kommer att återlämna det reparerade fordonet i perfekt skick, helt utan kostnad för de åtgärder som täcks av garantin.

De skyddar även din bil från fabrikationsfel som rör lacken
De lackerar hela eller delar av bilen för att eliminera den bekräftade defekten enligt tillverkarens standardvillkor.