Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från AfroArt.

Letar du efter de bästa AfroArt-erbjudandena?

Om du letar efter de största AfroArt-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från AfroArt eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från AfroArt och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 11/6 till till 25/6.

Hitta AfroArt kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

AfroArt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

AfroArt säljer hantverk och stödjer samtidigt hantverkskunskap i exempelvis Afrika och Asien

Lär känna AfroArt

Afroart har några butiker, dels i Stockholm, varav en på Åhlens city, samt en Webbutik via hemsidan afroart.se. Förutom butiksverksamheten har Afroart en omfattande grossiströrelse med ett hundratal återförsäljare.

Idén har hela tiden varit att samarbeta med lokala hantverkare för att synliggöra hantverket från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.
En stor del av Afroarts sortiment är utvecklat av Afroart Studio, Afroarts eget design team. Tanken är att med design som verktyg, utveckla och marknadsanpassa det traditionella hantverket och på så sätt bidra till att skapa nya arbetstillfällen i regioner där hantverk idag är den viktigaste inkomstkällan. Detta gör att unika hantverkstraditioner får möjlighet att överleva och att Afroarts kunder får tillgång till världens hantverk.

Hantverk i sig sliter inte på naturens resurser och tar lite energi i anspråk. Tillverkningen sker i huvudsak av natur- eller återvunna material. Afroarts sortiment tillverkas för hand och oftast på landsbygden, vilket innebär att människor kan stanna kvar på sina hemorter och inte tvingas åka till städerna för att arbeta.

AfroArts bakgrund

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.