Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från AfroArt.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste AfroArt katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

AfroArt, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

AfroArt säljer hantverk och stödjer samtidigt hantverkskunskap i exempelvis Afrika och Asien

Lär känna AfroArt

Afroart har några butiker, dels i Stockholm, varav en på Åhlens city, samt en Webbutik via hemsidan afroart.se. Förutom butiksverksamheten har Afroart en omfattande grossiströrelse med ett hundratal återförsäljare.

Idén har hela tiden varit att samarbeta med lokala hantverkare för att synliggöra hantverket från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.
En stor del av Afroarts sortiment är utvecklat av Afroart Studio, Afroarts eget design team. Tanken är att med design som verktyg, utveckla och marknadsanpassa det traditionella hantverket och på så sätt bidra till att skapa nya arbetstillfällen i regioner där hantverk idag är den viktigaste inkomstkällan. Detta gör att unika hantverkstraditioner får möjlighet att överleva och att Afroarts kunder får tillgång till världens hantverk.

Hantverk i sig sliter inte på naturens resurser och tar lite energi i anspråk. Tillverkningen sker i huvudsak av natur- eller återvunna material. Afroarts sortiment tillverkas för hand och oftast på landsbygden, vilket innebär att människor kan stanna kvar på sina hemorter och inte tvingas åka till städerna för att arbeta.

AfroArts bakgrund

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor