Marbodal Kök

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa AB Karl Hedin-erbjudandena?

Om du letar efter de största AB Karl Hedin-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från AB Karl Hedin eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 2 AB Karl Hedin-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste AB Karl Hedin-katalogen "Marbodal Kök" giltig från 01/09/2022 till 05/11/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

AB Karl Hedin, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern som arbetar med exempelvis takstolar.

Lär känna AB Karl Hedin

AB Karl Hedin är en familjeägd trähandelskoncern med ca 1000 anställda och en omsättning på knappt 4 miljarder kr. Råvara från skogarna i Bergslagen försågas och förädlas lokalt till framförallt byggprodukter och specialemballage. Byggprodukter säljs i huvudsak på svenska marknaden via den egna bygghandelskedjan. Största exportmarknaden av trävaror är Japan. Sågverksamhet bedrivs även via dotterbolag i Estland. Träemballageproduktionen är inriktad på specialemballage till de större regionala exportindustrierna. Det är kompetensen hos alla medarbetare i firman som avgör om de kan ta tillvara dessa möjligheter. Detycker att det ser bra ut idag och kan de hålla i och utveckla sig i sin takt med sina kunder och omvärlden så kommer de säkert att försvara sina positioner, dvs att träflödet skall passera de orter, där de slagit ner sina bopålar, i många år än.

AB Karl Hedins bakgrund

Karl Hedin & Co startades av nuvarande ägares farfar och hans bror i början på 1900 talet. Basen för verksamheten var då timmerhandel och sågverk. Kontoret låg i Västanfors på den plats där administrationen för AB Karl Hedin bygghandel har sin bas idag. 1935 ombildades verksamheten till Aktiebolag. Nuvarande ägare är Karl Hedin.

AB Karl Hedin tänker på din integritet

För att de inom AB Karl Hedin koncernen ska kunna fullgöra sina förpliktelser som en affärspartner behöver de hantera personuppgifter. En personuppgift är information som kan kopplas till en individ, direkt eller indirekt. Exempel på en personuppgift är namn, adress och personnummer, men kan även vara andra uppgifter som är specifika för en persons identitet. Deras utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som krävs för ändamålet. För att de på ett korrekt och ansvarstagande sätt ska kunna fullgöra deras uppdrag gentemot dig som kund, leverantör eller samarbetspartner behöver de registrera och hantera dessa personuppgifter.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste AB Karl Hedin katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona