Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Trangia.

Letar du efter de bästa Trangia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Trangia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Trangia eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Trangia och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Trangia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Trangia erbjuder dig det kompletta stormköket

Lär känna Trangia

Namnet Trangia härstammar från byn Trång. Grundaren John valde att ta bort cirkeln ovanför ”a” och sedan lägga till ”ia” för ”i aluminium”. I decennier har namnet varit en av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Trangia representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och modern design. Trangiaköket som produkt har under sina 60 år utvecklats och förfinats. Trangiaköket tillverkas fortfarande i Sverige, i samma by där John E Jonsson startade verksamheten för 90 år sedan. Närheten till fjällvärlden har gjort praktiska tester i tuffa väderförhållanden till en naturlig del av verksamheten. Detaljer har moderniserats och funktionen har optimerats över tid. Men den ursprungliga, geniala konstruktionen är fortfarande nyckeln till dagens framgångsrika Trangiakök.

Butiken och museumet finns utanför Östersund. Dessutom säljs stormköket även via en rad olika återförsäljare. Via hemsidan trangia.se kan du handla online, hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer. dessutom kan du finna råd och tips och mycket mer.

Trangias bakgrund

Trangia grundades 1925 av John E. Jonsson. Efter att ha valt bort ett liv som bonde, startade John tillsammans med sin svärfar det företag som i generationer lett den svenska stormköksindustrin.