Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Mimou.

Letar du efter de bästa Mimou-erbjudandena?

Om du letar efter de största Mimou-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Mimou eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Mimou och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 11/6 till till 25/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Mimou, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Mimou är en kedja som säljer design och inredningsprodukter

Lär känna Mimou

För de på Mimou är det självklart att alla deras produkter är både vackra och tillverkade på rätt sätt. De arbetar med ytterligheter. Å ena sidan jobbar de med högteknologisk produktion av tyger i stora effektiva fabriker med hög teknisk kompetens och fortlöpande investering i forskning och hållbar utveckling. Samtliga av deras gardiner är Oeko-Tex 100 certifierade.

Å andra sidan producerar de många av våra accessoarer extremt lågteknologiskt och så handgjort och resurssnålt som möjligt. I denna produktion vill de bevara traditioner och hantverkskunskap. De lägger enormt mycket tid och energi på att hitta rätt människor och rätt material att applicera deras moderna design på. De arbetar främst med enskilda hantverkare och mycket små företag som de personligen kopplar samman för att åstadkomma en fantastisk slutprodukt. Hampan, bambun, sjögräset och sidenet de använder i dessa produkter är antingen vildvuxet eller odlas på samma sätt som det gjort i hundratals år utan bekämpningsmedel. 

Via deras hemsida mimou.se finner du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Mimous bakgrund

Mimou har funnits i Sverige i flera år.