Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Le Creuset.

Letar du efter de bästa Le Creuset-erbjudandena?

Om du letar efter de största Le Creuset-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Le Creuset eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Le Creuset och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Vedum "Luckprislista kök" giltig från från 19/6 till till 3/7.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Le Creuset, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Le Creuset är en global butik som säljer köksutrustning av olika typer

Lär känna Le Creuset

Dera gjutjärnsgrytor tillverkas med material av högsta kvalitet, bland annat 85% återvunnet järn och stål, vilket skapar en bestående klassiker. Varje Le Creuset gryta inspekteras för hand av 40 hantverkare som undersöker varje kurva och detalj.

Le Creuset är känt över hela världen för sin köksutrustning av högsta kvalitet. Oavsett om det handlar om emaljerat gjutjärn, rostfritt stål i flera lager, härdad non-stick-beläggning, stengods eller vintillbehör så är de bland de ledande på marknaden och finns representerade hos både framstående kockar och köksentusiaster.
På Le Creuset älskar de verkligen deras varumärke. De är ett växande företag med fokus på trivsel och välbefinnande och deras sätt att driva det bygger på förtroende. Tillsammans tänjer de på gränserna och ger deras konsumenter innovativa produkter, unik service och högsta kvalitet.

Deras butiker har vardagliga öppettider och finns exempelvis i Stockholm och Kungsbacka. Dessutom finns deras hemsida lecruset.se där du kan hitta hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Le Creusets bakgrund

År 1925 träffades två belgiska industrimän på Bryssel-mässan. De ge grundade samma år Le Creuset.