Tiendeo official website

Zizzi Best Price

10 dagar kvar

Letar du efter de bästa Zizzi-erbjudandena?

Om du letar efter de största Zizzi-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Zizzi eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Zizzi on Tiendeo. Bläddra i den senaste Zizzi-katalogen "Zizzi Best Price" giltig från från 3/9 till till 11/10 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Zizzi, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Zizzi är ett märke inom modeindustrin som har sitt fokus på kläder till kvinnor med kurvor.

Lär känna Zizzi

Zizzi har varit en väsentlig aktör inom curvy fashion rörelsen sedan år 2000.

De har som leverantör aldrig kunnat ansluta sig till en stigmatisering av branchen av plus size kläder. Varför ska kurviga kvinnor nöja sig med vanliga kläder när andra kvinnor får mode?

Märket Zizzi kännetecknas av en äkta passion för Zizzis kunder och deras behov. För Zizzi är det alltid en fråga om att fokusera fullhjärtat på personligheten hos den nästa generationens kurviga kvinnor. Coola, kurviga fashionistas som står för sin figur och därför vill ha snyggt och kurvigt mode.

Zizzi är därför spännande kollektioner med ett brett utbud av attraktiva produkter i olika kvalitetsnivåer. Unika kombinationer av färger, kvaliteter, siluetter och detaljer som täcker alla våra kunders olika behov. För att handla din egna Zizzi-stil så gör du detta lättast via hemsidan zizzi.se. Men det finns även flera Zizzi butiker du kan besöka, dessa har vardagliga öppettider och finns på platser så som Göteborg, Växjö och Sundsvall.

Zizzis bakgrund

Varumärket Zizzi ägs av Ball Group som är en ansedd koncern med egna modemärken av bra kvalitet. ​​​​​Ball Group ägs av danska kapitalfonden Axcel.

Clubb Zizzi

Clubb Zizzi är din väg till bra rabbater, insperation och fördelar. Fördelar för medlemmar av Club Zizzi: 20% välkomstrabatt på den dyraste varan. De skickar dig en liten hälsning och en överraskning på din födelsedag. Inbjudningar till arrangemang i din lokala Zizzi-butik. Möjlighet att de sparar dina kvitton från butiken. VIP - Specialerbjudanden före alla andra. Kom ihåg att du måste vara inloggad. Som medlem av kundklubben får du 100 dagars GRATIS returrätt. Inspirerande nyhetsbrev med unika erbjudanden via e-mail eller SMS. Registrera dig och få 20% rabatt på den dyraste varan. Var den första att höra om exklusiva erbjudanden, nya trender och häftiga stylingtips.