Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Zalando.

Letar du efter de bästa Zalando-erbjudandena?

Om du letar efter de största Zalando-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Zalando eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Zalando och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Zalando, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

En kvinna blev minst sagt överraskad när hon öppnade shoppingpåsen från Zalando och hittade en lökkorv där i.

Många som handlar på nätet är vana vid att ta emot en liten gåva i form av en bit godis, en rabattkod eller liknande när de köper kläder. Få räknar dock med att hitta en lökkorv i påsen från Zalando. Det må låta som något hämtat ur en Hollywood-komedi, men det var precis det som hände med en kvinna som shoppat hos webbutiken. Direkt när hon upptäckt korven laddade hon upp en bild på den på Facebook, där den snabbt fick spridning i form av över 14 000 likes. Många hade idéer om hur korven hade hamnat i påsen, men de flesta antog att en tidigare kund hade lämnat tillbaka påsen och helt enkelt glömt plocka ur lökkorven. Zalando skrev till kvinnan och bad henne kontakta kundtjänst för att lösa korvproblemet.

Zalando grundades 2008 i Berlin, men återfinns idag på 14 europeiska marknader. År 2015 hade företaget en omsättning på över 20 miljarder.

 

På hemsidan och på sociala medier kan du följa aktuella Zalando erbjudanden och ta del av Zalando rea. Ofta erbjuder Zalando rabatter till sina befintliga kunder.  

Zalando har ett omfattande sortiment av kläder, skor och accessoarer. Några av produktkategorierna är skor, kläder, sport & träning, och väskor & accessoarer.   Tusentals kända märken finns representerade som till exempel Michael KorsCalvin KleinFilippa KBenetton, Miss Sixty.

Företaget grundades 2008 i Berlin av Robert Geitz och David Schneider. De ville definiera mode och skor som en känslomässig event. 2015 är Zalandos netto försäljning ca 2,2 miljarder Euro.

Zalando har tusentals anställda och verksamhet i 15 länder.

I Sverige erbjuder Zalando fri fraktfri retur och nyheter och modeinspiration varje vecka.