Reklam

Letar du efter de bästa Zalando-erbjudandena?

Om du letar efter de största Zalando-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Zalando eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Zalando-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Zalando-katalogen "Nyheter | Man" giltig från 03/11/2022 till 02/01/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Zalando, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

En kvinna blev minst sagt överraskad när hon öppnade shoppingpåsen från Zalando och hittade en lökkorv där i.

Många som handlar på nätet är vana vid att ta emot en liten gåva i form av en bit godis, en rabattkod eller liknande när de köper kläder. Få räknar dock med att hitta en lökkorv i påsen från Zalando. Det må låta som något hämtat ur en Hollywood-komedi, men det var precis det som hände med en kvinna som shoppat hos webbutiken. Direkt när hon upptäckt korven laddade hon upp en bild på den på Facebook, där den snabbt fick spridning i form av över 14 000 likes. Många hade idéer om hur korven hade hamnat i påsen, men de flesta antog att en tidigare kund hade lämnat tillbaka påsen och helt enkelt glömt plocka ur lökkorven. Zalando skrev till kvinnan och bad henne kontakta kundtjänst för att lösa korvproblemet.

Zalando grundades 2008 i Berlin, men återfinns idag på 14 europeiska marknader. År 2015 hade företaget en omsättning på över 20 miljarder.

 

På hemsidan och på sociala medier kan du följa aktuella Zalando erbjudanden och ta del av Zalando rea. Ofta erbjuder Zalando rabatter till sina befintliga kunder.  

Zalando har ett omfattande sortiment av kläder, skor och accessoarer. Några av produktkategorierna är skor, kläder, sport & träning, och väskor & accessoarer.   Tusentals kända märken finns representerade som till exempel Michael KorsCalvin KleinFilippa KBenetton, Miss Sixty.

Företaget grundades 2008 i Berlin av Robert Geitz och David Schneider. De ville definiera mode och skor som en känslomässig event. 2015 är Zalandos netto försäljning ca 2,2 miljarder Euro.

Zalando har tusentals anställda och verksamhet i 15 länder.

I Sverige erbjuder Zalando fri fraktfri retur och nyheter och modeinspiration varje vecka. 

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Zalando katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona