Favorit

Zalando | rabattkoder och erbjudanden

Favorit

Zalando och Kläder, skor och accessoarer i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(3)

Intressant att veta om Zalando ...

En kvinna blev minst sagt överraskad när hon öppnade shoppingpåsen från Zalando och hittade en lökkorv där i.

Många som handlar på nätet är vana vid att ta emot en liten gåva i form av en bit godis, en rabattkod eller liknande när de köper kläder. Få räknar dock med att hitta en lökkorv i påsen från Zalando. Det må låta som något hämtat ur en Hollywood-komedi, men det var precis det som hände med en kvinna som shoppat hos webbutiken. Direkt när hon upptäckt korven laddade hon upp en bild på den på Facebook, där den snabbt fick spridning i form av över 14 000 likes. Många hade idéer om hur korven hade hamnat i påsen, men de flesta antog att en tidigare kund hade lämnat tillbaka påsen och helt enkelt glömt plocka ur lökkorven. Zalando skrev till kvinnan och bad henne kontakta kundtjänst för att lösa korvproblemet.

Zalando grundades 2008 i Berlin, men återfinns idag på 14 europeiska marknader. År 2015 hade företaget en omsättning på över 20 miljarder.

 

På hemsidan och på sociala medier kan du följa aktuella Zalando erbjudanden och ta del av Zalando rea. Ofta erbjuder Zalando rabatter till sina befintliga kunder.  

Zalando har ett omfattande sortiment av kläder, skor och accessoarer. Några av produktkategorierna är skor, kläder, sport & träning, och väskor & accessoarer.   Tusentals kända märken finns representerade som till exempel Michael KorsCalvin KleinFilippa KBenetton, Miss Sixty.

Företaget grundades 2008 i Berlin av Robert Geitz och David Schneider. De ville definiera mode och skor som en känslomässig event. 2015 är Zalandos netto försäljning ca 2,2 miljarder Euro.

Zalando har tusentals anställda och verksamhet i 15 länder.

I Sverige erbjuder Zalando fri fraktfri retur och nyheter och modeinspiration varje vecka. 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Zalando katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy